16 Days Photo Challenge | Day 11 – What I Wore Today

16 Days Photo Challenge | Day 11 – What I Wore Today

Bila sebut je pasal pakaian, gua takdalah seorang yang metrosexual macam keith foo tuh. Tapi gua ada style tersendiri, t-shirt dan seluar durban, hahaha, itu style baik punya. Kalau cerita pasal kasut, mesti nak kasut nike. Kalau korang nak tahu pasal gua, bolehlah refer kat entry sebelum ini di sini.
kenapa kena ada style

KUASA STYLE

Hahhaha, bila sebut pasal style ini, ianya ada pelbagai nama, tak caya ke, hahahha, tapi itulah, biar gua cerita kat lu, apa itu style, atau gaya. Dalam pelbagai bidang, kita sebut style dalam nama lain. Korang rasa apa benda tuh ? meh aku cerita sikit.
  1. FASHION – kalau bidang pakai baju, kita panggil orang ni ada fashion, hahahah, so maknanya setiap orang ada fashion tersendiri, apa yang dia suka, itu kalau korang pakai baju,
  2. STROKE – kalau melukis, komik, diorang punya lukisan komik kita panggil stroke lukisan. Hahhaa, itu lu kena tanya  abang angkat gua Gayour (bilalah pulak). Tapi lu boleh refer pelbagai stroke lukisan komik.
  3. TONE – kalau orang main guitar, dia kena ada sound dia, dan itu dipanggil TONE guitar, SOUND dia, hahaha, setiap gitaris dia ada tone tersendiri, SOUND dia mesti sedap, dan memang style dia dah macam tuh
Oklah tu yang sempat gua fikir, apa lagi yang korang dapat fikirkan pasal style ini ? Ada tak nama lain selain dari GAYA MUTU SAMI ? Oklah bye !!!!

Faiz Saaid

Seorang yang kacak berambut kerinting yang suka menulis idea merapu. Kalau ada cerita, semua cerita dia nak ulas dengan pandangan mata beliau yang sepet

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu