2 Orang Rakan FB Yang Hebat

2 Orang Rakan FB Yang Hebat

Alhamdulillah, hari jumaat nih, syukur, dah bangun, solat subuh, terus update blog, dan lepas tuh, terbaca pulak kisah bekas cikgu sekolah yang dituduh kerana pecah amanah wang pelaburan. Memang sukar betul kehidupan bekas jutawan uptrend . Hahaha, hari jumaat ni cumanya nak doa, semoga dua orang rakan fb saya join buat business.
2 orang rakan fb yang hebat
Dua orang ni memang minda tahap super,kalau baca je pemikiran diorang ni memang sangat best. Sangat analitik, dan memang bijak. Hhahaha, kerja ditempat yang bagus bagus.
Dua orang ni memang power english, memang kalau aku baca tulisan english diorang, memang bestlah. hahaha, terbaik dua orang rakan fb aku nih.
Paling cool, tak sangka dua orang ni pakai spek mata. Hahhaa, kebetulan ke ? lagi pulak dua orang ni sportsman yang berjaya jugak. Memang hebat.
Hhahaha, doa doa kan, mana tahu satu hari nanti depa buat business, memang akan excellent kaw kaw punya. Sebab aku tahu dua orang rakan fb aku nih, memang hebat. Amin …

Faiz Saaid

Seorang yang kacak berambut kerinting yang suka menulis idea merapu. Kalau ada cerita, semua cerita dia nak ulas dengan pandangan mata beliau yang sepet

This Post Has 3 Comments

  1. Sports betting system earn +$3,624 profit last week…

    Z-Code System winning picks and forecasts for MLB, NHL, NBA and NFL!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu