FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Year: 2010

4 Besar Dalam Sejarah

December 10, 2010 at 12:22 PM 1) Slayer – gua rasa, diorang ni memang riff hantu hantu, termasuk yang laju laju, memang terbaik, 2)Anthrax – ….

Nursery baru kat seksyen 8

November 16, 2010 at 7:34 AM Anda dipelawa menghantar anak anda ke sini, banyak yang kami sediakan, macam macamlah ada. penjaganya ialah seorang lelaki 26 ….

Tulis Journal

November 13, 2010 at 7:06 PM salam sejahtera, kalini nak cite skt pasal tulis jurnal. tulis jurnal dpt duit wooo, supervisor saya di UTM sana, ….

Arreessa first time pergi jusco

Kami memang saja try bawak arreessa pergi jusco, nak beli barang, memang pengalamanlah, dulu jalan berdua je, sekarang bertiga, huhuhuhu. Thanks lah geng G8 hadiahkan ….

Inilah Hidup Kerani

Cicah kuah beroti,Makan rokok berapi,Dari lapan hingga lima,Kerja Kerja terus Kerja, Kerja macam penyapu,Buat salah merapu,Curi gaji kasi makan,Jalan Jalan terus Jalan, Hendak bayar hutang ….

Interview SLAB Universiti Malaya

Pagi, ada interview, semua pakai smart macam nak pergi persidangan keropok antaraaaaaabngsa Tgh hari, lepas interview, makan kfc tak ingat kerana dah lepas, ok, masa ….

Baju Baby Fiffy

Kawan ofis akan ke US ikut suami dia, dia bagi baju baby, tima kasih, saya buat keje biomed2011, poster kawan saya print, kawan saya lagi ….

Arreessa Zulaikha

CARA BUAT NAMA ARREESSA Salam sejahtera, syukur Alhamdullilah isteri saya dah melahirkan anak sulung kami. Arressa Zulaikha binti Muhammad Faiz pada 1/10/2010 jam 10.46 pg. ….

Belajar Sejarah Bersama Abah

Hari ni, 1 Syawal 1413, 10 September 2010, jalan jalan ke klang rumah sedara. Semuanya berborak borak, sebab lama tak borak, pasal arab, yahudi, wish, ….

Open chat