FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Month: January 2010

Lab equipment

January 28, 2010 at 9:36am LecturerPower: Ni, awak kena tolong saya carikan barang cell tisu culture ni, saya nak pinjam lak, diorang tak bagi nanti ….

Jamming

January 25, 2010 at 9:29am Otai: ko bawak harmonika ke ? TakOtai: ada. Otai: ok set, leh jamming, nanti jamming satu lagu. key apa ye ….

Gambar

January 25, 2010 at 9:32am AdikManis: wei, buanglah gambar first tu AbangManis: ok bolehnya AdikManis: wei, tak yahlah tag semua AbangManis: ok, gua takdahalnya

kalah

January 23, 2010 at 10:48pm Is: sapa menang ? Su: terengganu menang , waduh selangor main tak bestlak malam ni Is:haha padan muka selangor kalah, ….

sekadar memerhati (4)

January 21, 2010 at 3:41pm mereka mereka, tahu bekerja, kerana mereka, mempunyai kerja, yang pelbagai singkatan dan nama, aku cuma, seorang sahaja, kerana, tak reti ….

Jemputan

January 19, 2010 at 8:46am Na: hang p tak melaka nanti ? Iz: Aku tak p, wife aku nak p kelantan Na: tadi masa depa ….

menukar email

January 17, 2010 at 8:24pm is: haritu tak boleh nak daftar nuffnang, pasword lupa su: ok, nanti abg tgk balik , rasanya leh tukar email ….

Laksa

January 13, 2010 at 10:18pm Is: Hello ada kat mana ? Su: ada kat federal, depan mercedez benz Is: huhu beli laksa, malang betul tumpah ….

Bercakap Dengan Isteri

bercakap dengan isteri January 11, 2010 at 4:49pm KakMon: Eh, ko ckp ngan wife ko macam tu ye ? Ardut: kenapa kak mon ? KakMon: ….