FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Month: February 2010

Happy Birthday

Happy Birthday February 26, 2010 at 10:58am Salam semua, happy birthday kepada wife saya yang dah panjang umur murah rezeki….Kami nak tunggu rumah kasi masuk ….

Macam Macam

February 22, 2010 at 8:27pm Macam macam duk berlaku masa p kelantan dan terengganu, pastu p kedah lak, waduh, memang penat. Dalam perjalanan menyebabkan tangan ….

Sabar Sabar

February 12, 2010 at 5:34pm Sabar jelah, anda perlukan sifat ni, utk menjadi cool, takpun anda akan mula menaikkan muka bengis anda, tetiba menjadi keretapi ….

Kembali Blogging

February 11, 2010 at 9:46am Salam sejahtera, nampaknya saya akan kembali ke persada blogger, dengan menulis kembali blog seperti biasa. Dan juga ada gambar gambar ….

Sekadar Memerhati (5)

February 8, 2010 at 9:27pm Asyik merenung sahaja, Teringat cerita lama, Bukannya boleh diulang, Walaupun ianya datang, Asyik melihat sahaja, Cerita-cerita, Mereka berjaya, Di pentas ….

Pinguin

February 8, 2010 at 9:01pm Muhammad Faiz Mohamed Saaid :rock Pinguin: yeah dude..heheh!! semenjak tgk kau main harmonica..kita orang nak try letak harmonica..hehe!! Muhammad Faiz ….

Band

February 6, 2010 at 12:08pm Su: diorang still first year, biasalah segan skt dengan otai band Is: takpa, diorang kena teruskan usaha Su: lelama tu ….

Makan

February 3, 2010 at 9:16am An: Ko dah makan ? Us: aku bawak bekal. An: jomlah boboi kita p makan Fa: wokeh

CD

February 4, 2010 at 8:35am Su: abg ingat nak buat ninjaseni nye kompilasi, nak kumpulkan semua lagu yang ada harmonika abg main Is: best tu, ….

Hilang

February 1, 2010 at 8:47pm Is: abg ingat tak letak kat mana ? Su: tulah, seingat abg ada tiup masa tunggu syg nak siap Is: ….

Open chat