FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Month: May 2013

Selamat Hari Guru 2013

Selamat hari guru 2013, hehehe, dah lama tak mendengar lagu selamat hari guru. Dulu masa hari guru, gua pernah sekali je perform lagu manbai kau ….

Surat Kepada Amri Yahyah

Assalumualaikum Encik Amri Yahyah. Saya Muhammad Faiz bin Mohamed Saaid, adalah seorang peminat encik amri, dan amnya peminat bolasepak Selangor dan Malaysia. Saya amat bertuah ….

Khairy Jamaluddin Bodoh ?

Bila saje mendengar Khairy Jamaluddin di angkat pak najib sebagai menteri belia dan sukan, ramai terus bertumpu  kepadanya, dengan tiada pangkat datok, tan sri, dan ….

Otak Kanan Melayu Hebat

Saya macam biasa akan menulis tentang keywords yang masuk dalam blog saya, bila tengok nuffnang, ada juga orang yang cari tentang otak kanan melayu. Hmm, ….

Menjadi Iron Man

Menjadi Iron Man ? Ok sekarang ni aku baru je tengok filem Iron Man 3, lepas cuti dari bawak wife balik mengundi PRU 13, yang ….

Open chat