FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Month: May 2013

Kurus Dengan Cinch Shaklee

Pagi-pagi ini kalau bangun kekadang perut lapar, lepas tu mulalah nak tibai macam macam makanan. Jom kita tengok Apa itu Cinch Shaklee, produk yang memang ….

Otak Kanan Melayu Hebat

Saya macam biasa akan menulis tentang keywords yang masuk dalam blog saya, bila tengok nuffnang, ada juga orang yang cari tentang otak kanan melayu. Hmm, ….

Menjadi Iron Man

Menjadi Iron Man ? Ok sekarang ni aku baru je tengok filem Iron Man 3, lepas cuti dari bawak wife balik mengundi PRU 13, yang ….

3 Perisa Cinch Shake Shaklee

Salam Sejahtera. Macam mana saudara ? Alhamdulillah, saya selepas minum CINCH SHAKE SHAKLEE ni banyak perubahan yang saya alami. Cinch shake ni ada 3 perisa. ….

Open chat