FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Month: June 2013

Testimonial kurus dengan shaklee

Hooo, yang sebenarnya, ramai dah berjaya kurus dengan shaklee. Supplement memang banyak membantu, dengan cara mencukupkan vitamin yang diperlukan dalam badan kita supaya nampak lebih ….

Poligami Yang Adil

Hoo, sebelum ni aku saje je nak buat entry pasal manfaat vitamin E tu. yelah vitamin cintan cintun tu mukadimah je sebenarnya untuk aku buat ….

Kurus Dengan Shaklee

Salam sejahtera, adui, semuanya berjerebu ni, indeks pencemaran udara makin teruk, tapi takpa, ini bukan sebab untuk kita sambil lewa, yang penting kerja kena makin ….

Kelebihan Orang Yang Ada Otot

Hoo, dah lama nak bikin entry macam ini, macam biasa semuanya datang dari nuffnang, pertanyaan orang diluar sana tentang orang yang ada otot. Hoo penting ….

Manfaat Vitamin E

Salam sejahtera, adui, lama tak update, blog, padahal semalam pun terhegeh-hegeh nak update, selepas menghadiri sesi Magic Touch bersama Master Shareeza Hashim @ Kak Cerry yang ….

Open chat