FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Month: June 2013

Poligami Yang Adil

Hoo, sebelum ni aku saje je nak buat entry pasal manfaat vitamin E tu. yelah vitamin cintan cintun tu mukadimah je sebenarnya untuk aku buat ….

Statistik : Teori dan Aplikasi

Salam sejahtera, sepatutnya saya nak update lagi pasal kerja phd saya ini. Kali ini, saya memilih untuk berkongsi dengan anda, tentang Statistik. Anda tahukan, statistik ….

17 Blog Paling Best

Seperti biasa, saya telah berjanji dengan rakan-rakan facebook Kelab Blogger Ben Ashaari untuk review blog mereka, oklah, saya juga rajin-rajin kan diri untuk follow dan ….

Peraduan Mencipta Dialog

Alhamduliilah, ni first pertandingan untuk anda, Peraduan Mencipta Dialog, hehehe menarikkan ? Jemput semua rakan rakan dan taulan untuk join, senang je, tak susah, nak ….

JDT Bodoh ?

Adui, lagi sekali aku buat entry bodoh kan orang , haritu aku buat pasal KJ, time ni pulak , check nuffnang, ada yang cari pasal ….

Open chat