FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Month: June 2013

5 Cara Untuk Berjaya Dalam Sales

Alhamdulillah, itu saja lafaz yang aku mampu katakan untuk rezeki pagi ini. Alhamdulillah, tiada apa yang saya boleh katakan, semalam saya agak stress sikit, dengan ….

Statistik : Teori dan Aplikasi

Salam sejahtera, sepatutnya saya nak update lagi pasal kerja phd saya ini. Kali ini, saya memilih untuk berkongsi dengan anda, tentang Statistik. Anda tahukan, statistik ….

17 Blog Paling Best

Seperti biasa, saya telah berjanji dengan rakan-rakan facebook Kelab Blogger Ben Ashaari untuk review blog mereka, oklah, saya juga rajin-rajin kan diri untuk follow dan ….

Rahsia MLM Yang Berjaya

Alhamdulillah, pagi dah bangun, nak sambung kerja, tapi walaupun ada rasa pening kepala tak hilang-hilang, Allah bagi kesihatan untuk sambung menulis untuk kebaikan masyarakat di ….

Lecithin Dan Kebaikkannya

Salam sejahtera. Hari ahad ini, saya nak cerita pasal khasiat Lecithin . So korang yang belum tahu lagi pasal lecithin, hoo mugkin boleh refer post ….

Peraduan Mencipta Dialog

Alhamduliilah, ni first pertandingan untuk anda, Peraduan Mencipta Dialog, hehehe menarikkan ? Jemput semua rakan rakan dan taulan untuk join, senang je, tak susah, nak ….