FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Month: August 2013

Vivix Dan ESP

hooo, bila kita kata Vivix dan ESP ni, ianya satu produk hot Shaklee yang korang patut cuba, dan cuba. Macam mana nak rasa muka lawa, ….

Testimonial Set Kurus Shaklee

Salam sejahtera, Alhamdulilah, hari jumaat lagi datang lagi, esok menyambut tahun ke 56 Malaysia tanah air tercinta merdeka. Oklah, hari rabu lepas pada 28 ogos ….

Terima Kasih Irfan Bakti

Terima kasih Irfan Bakti yang telah bersama-sama Selangor selama 2 tahun, membimbing pasukan Selangor dalam kancah liga tempatan. Skuad Gergasi nampaknya terlebih makan kuih raya, ….

ESP atau CINCH ?

Hooo, soalan ni , memang popular dikalangan pengguna-pengguna tegar shaklee, baik yang menjual, baik yang nak kurus, ibu berpantang, mengandung dan sebagainya . Oklah, saya ….

Cuci Kereta di Wasch Das Auto

Rabu lepas, sebelum majlis besar-besaran master hadhatina dan kamarul mkb, saya sempat singgah di Wasch Das Auto, yang bertempat di wangsa melawati. So, aku memang ….

Piala Malaysia 2013 Bermula

Nampaknya kemeriahan bola sepaka Malaysia diteruskan dengan bermulanya pertandingan Watson Piala Malaysia 2013, di mana 16 pasukan bertanding merebut piala berprestij ini. Hhahaa, sekali lagi, ….

Ainul Mustafa di Akhbar Metro

Salam sabtu semua sekali rakyat Malaysia khususnya yang membuat kuih raya. Kisah awek saya Ainul Mustafa yang buat kuih time bulan puasa haritu dah keluar ….