Month: August 2013

Terima Kasih Irfan Bakti

Terima kasih Irfan Bakti yang telah bersama-sama Selangor selama 2 tahun, membimbing pasukan Selangor dalam kancah liga tempatan. Skuad Gergasi nampaknya terlebih makan kuih raya, ….

Cuci Kereta di Wasch Das Auto

Rabu lepas, sebelum majlis besar-besaran master hadhatina dan kamarul mkb, saya sempat singgah di Wasch Das Auto, yang bertempat di wangsa melawati. So, aku memang ….

Master Coordinator Celebration Hadhatina dan Mkb

Sekali lagi, semalam saya dah kepenatan mengambil beberapa footage dan gambar penting, bekerjasama yoursupermomsHD dan ainulmustafaHD untuk menjayakan lagi Master Coordinator Celebration mommy Hadhatina dan ….

Piala Malaysia 2013 Bermula

Nampaknya kemeriahan bola sepaka Malaysia diteruskan dengan bermulanya pertandingan Watson Piala Malaysia 2013, di mana 16 pasukan bertanding merebut piala berprestij ini. Hhahaa, sekali lagi, ….

5 Cara Viral Page Facebook

Orang sekarang ni suka sangat pasal viral viral ni, tak juga pasal virus virus yang ada dalam dunia ni. Viral ni benda yang mudah orang ….

Ainul Mustafa di Akhbar Metro

Salam sabtu semua sekali rakyat Malaysia khususnya yang membuat kuih raya. Kisah awek saya Ainul Mustafa yang buat kuih time bulan puasa haritu dah keluar ….

Tukar Duit Raya Jadi Emas

Alhamdulillah, hari ni raya ke 7, tentunya ramai dah kerja, dah mulakan kerja. Jadi tentu nak meneruskan mencari rezeki, nak simpan duit beli barang keperluan ….

Raya di Gerik 2013

Salam sejahtera semua, Selamat Hari Raya kepada sanak saudara dan para sahabat di luar dan dalam alam maya ini. Tahun ini saya buat kali ketiganya ….

Membeli Emas di Amsyiq Gold

Salam sejahtera, sepatutnya entry ni dah update hari khamis, tapi atas sebab semalam pun dah sibuk dengan sesi coaching kak cerry, oklah, time ni nak ….

Open chat