FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Month: September 2013

Rumah Mesra Ceria Kuala Terengganu

Perjalanan dari Pengkalan Chepa ke Kuala Terengganu memanglah mencabar. Boleh pula tersilap jalan, dan nasib baik jumpa jalan besar. Alhamdulillah, sampai juga Kuala Terengganu buat ….

Pasar Pagi Pengkala Chepa

Alhamdulillah, hari ni dapat juga update blog setelah 3 hari tak update. Oklah, cerita pertama tentunya pasal kami lepak di Mc Donald Pengkalan Chepa, Kelantan. ….

3 Cara Mudah Nak Sihat

Cara baca tajuk di atas ni, sebenarnya aku nak cerita aku rasa sihat sebab ambil 3 produk Shaklee ni, memang akan rasa beza bila korang ….

Salam Kota Bharu

Salam Kota Bharu, itulah yang gua nak cakap, hoo, bersiaran dari Kota Bharu buat kali pertama dalam sejarah. Tempat cik siti wan kembang ni, penuh ….

Kesan Suntikan Botox

Oklah, untuk pagi yang ceria ini, gua nak share sikit pasal Botox ni. Ramai juga ye sibuk dan menyibuk isu Botox ni. Biasanya yang guna ….

Supermom Liburan di Kota Kinabalu

Nampaknya semalam, warga warga Supermom yang diketuai oleh Hadhatina dan Kamarul MKB dah berjaya membawa anak anak , cucu-cucu,cicit-cicit dan kerabat yang lain berlibur di ….

Chalet D’Kampung Mr Os

Semalam, gua baru je balik dari Kuala Kangsar selepas menghadiri perkahwinan saudara Fahrizal Asmy dan pasangannya Atiqah Rahim. Kiranya, gua gerak ke kuale hari jumaat, ….

Sayonara MISI 33

Sayonara, itulah kata kata ejekan yang perlu di telan pasukan Selangor semalam. Setelah gagal memenangi sebarang perlawanan dalam kumpulan A Piala Malaysia, nampaknya Irfan bakti, ….

Open chat