FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Month: October 2013

Menjadi Poket Doraemon

Salam sejahtera semua. Sekarang dah masuk 1/11/2013. Musim baru, bulan baru, untuk kami pejuang business Shaklee. Apapun kejayaaan bulan lepas sudah lepas. Hanyalah menunggu bonus ….

Shaklee Bagus Ke Tidak ?

Persoalan sekarang ni pun masih ada orang tanya, bagus ke Shaklee ni sampai orang nak berebut nak ambil, tentu sekali juga yang betul betul buat ….

Panas Hujan Demam

Itu adalah singkatan yang paling menarik untuk orang yang sedang mengalami masalah kesihatan. Ia, kalau orang yang Panas Hujan Demam, samalah macam orang yang buat ….

Makan di Serai

Ok sebenarnya first time cuba makan kat serai Empire Shopping Mall tuh, tapi sebab wife dah demam, so dia nak cuba ikan kukus tuh,  ni ….

Rahsia Naik Rank Shaklee

Sebenarnya banyak lagi rahsia rahsia penting semasa nak naik rank Shaklee. Banyak juga rahsia keajaiban yang perlu diterokai oleh ahli Shaklee sendiri dalam meningkatkan mutu ….

Cara Kira Bonus Shaklee

Alhamdulillah, hari isnin ni, pagi pagi dah hujan, turun lagi rahmat Allah ke muka dunia ni. Hari ini nampaknya semua keluarga Rumah Mesra Ceria dah ….

Facebook Mencuri Masa ?

Saya suka dengan nasihat Lyna Noh tentang mencuri masa ni, Zura Betty lagilah, dia memang marah betul bab orang buang masa. Apa nasihat Lyna Noh ….

Tahniah Nazmi

Tahniah en nazmi dan pasangan, sekali dijodohkan dengan cikgu sekolah agama , pak mertua imam masjid area situ juga , apapun, tahniah sekali lagi. Hari ….

Open chat