FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Month: November 2013

Muka keluar Paper Kosmo

Minggu lepas tak sangka cerita aku pegang Arreessa baca buku keluar jugak. Hahhaa kali ni memang muka aku besar jugaklah. Ok kali ni banyak juga ….

Bonus Shaklee

Bilo kito sebut pasal bonus ni tentu sekali ramai yang tahu pasal bonus Shaklee dan syarikat syarikat yang lain. So macam macam syarikat offer bonus ….

Jari Jemari Shaklee

Hahaha yang ni bunyinye macam tajuk upin ipin jari jemari Salleh. Tapi sebab adanya herbal blend Shaklee, awek kat bawah ni terus happy dengan adanya ….

Apa itu GOUT ?

Oklah, untuk memulakan sesi sebelum subuh update blog, gua terbaca kat group pasal GOUT ni. Hahha, korang tahukan GOUT ni tak bagus kepada bangsa dan ….

AGM Rasmi Alumni SMKS9

Hoo buat korang yang baca entry aku sebelum ni, masa aku tulis entry tu ialah masa aku tgh meeting, lepas tu sambung balik hahahha. Oklah. ….

Melawat Sekolah Lama

Banyak kenangan sebenarnya semasa di sekolah . Tapi yang paling ingat tentu masa aku kat sekolah menengah. Hoo boleh jadi gile dibuatnya dengan macam macam ….

Cara Berfikir Yang Pelik

Adui, manalah bebudak ASB dapat cerita no, tapi baguslah kalau korang ada fikir mcm ni, adui tapi lawak dia kekadang bunyi teruk sikit. Oklah takpa, ….

Khutbah Terakhir Rasulullah SAW

“Wahai manusia, dengarlah baik-baik apa yang hendak kukatakan, Aku tidak mengetahui apakah aku dapat bertemu lagi dengan kamu semua selepas tahun ini. Oleh itu, dengarlah ….

Open chat