FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Month: December 2013

Jika Tiada

Tazkirah.. Jika tiada rezeki anak, mungkin diberikan rezeki mertua yang baik. Maka kita lebih bahagia dari mendapat anak yang liar. Jika tiada rezeki wang ringgit, ….

Nasi Lemak Pak Ayub

Entry pagi pagi ini ialah sarapan yang berat dengan lemak, iaitu nasi lemak yang di makan kat kedai Nasi Lemak Pak Ayub . Lokasi nya ….

Jenis Rakan di Facebook

Salam sejahtera semua rakyat bumi. Sebelum ni korang pun tahu aku suka sangat tulis pasal facebook, fan page dan macam macam tips lagi yang aku ….

Solat : Apa Kata Ustaz ?

Kisah solat paling penting dalam sejarah, apapun nak kena jawab nanti, SOLAT paling awal sekali. Oklah, sementara aku terdapat benda link ni, bagus, betul mamat ….

Open chat