FAIZ SAAID

BLOG ORANG SELANGOR

Month: December 2013

Jika Tiada

Tazkirah.. Jika tiada rezeki anak, mungkin diberikan rezeki mertua yang baik. Maka kita lebih bahagia dari mendapat anak yang liar. Jika tiada rezeki wang ringgit, ….

Review Video Master Celebration

Alhamdulillah, tahun 2013 akan menutup tirainya. Tak sangka, dalam tahun ni banyak yang terjadi pada saya, ianya macam magik, yang kadang kadang kita tak percaya, ….

Nasi Lemak Pak Ayub

Entry pagi pagi ini ialah sarapan yang berat dengan lemak, iaitu nasi lemak yang di makan kat kedai Nasi Lemak Pak Ayub . Lokasi nya ….

Blog Keluarga Rumah Mesra Ceria

Alhamdulillah, dalam minggu, dapat juga menyiapkan beberapa blog , dan juga mengubah beberapa blog yang ada . Oklah sambutan dari family Rumah Mesra Ceria amat ….

Cara Pengiraan Kebarangkalian

Salam jumaat semua. Hari ini, masuk lagi ke bengkel makmal nuffnang, yang mana aku suka dengan keyword yang betul betul masuk dalam projek blog aku ….

Jenis Rakan di Facebook

Salam sejahtera semua rakyat bumi. Sebelum ni korang pun tahu aku suka sangat tulis pasal facebook, fan page dan macam macam tips lagi yang aku ….

Nasi AYAM Pak Mal Shah Alam

Nasi Ayam pak mal tak perlulah nak diceritakan pada rakyat jati Shah Alam yang dipimpin oleh puak puak MBSA. Nasi Ayam nya memang dah lejen ….

Solat : Apa Kata Ustaz ?

Kisah solat paling penting dalam sejarah, apapun nak kena jawab nanti, SOLAT paling awal sekali. Oklah, sementara aku terdapat benda link ni, bagus, betul mamat ….

Komplot NIKON D7100

Hooo , sambungan dari cerita di nandoskan haritu, berlaku lagi kisah tragik apabila mereka mereka berkomplot NIKON untuk aku, oklah apapun kali ini aku tak ….

Open chat