FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Month: December 2013

Jika Tiada

Tazkirah.. Jika tiada rezeki anak, mungkin diberikan rezeki mertua yang baik. Maka kita lebih bahagia dari mendapat anak yang liar. Jika tiada rezeki wang ringgit, ….

Nasi Lemak Pak Ayub

Entry pagi pagi ini ialah sarapan yang berat dengan lemak, iaitu nasi lemak yang di makan kat kedai Nasi Lemak Pak Ayub . Lokasi nya ….

Jenis Rakan di Facebook

Salam sejahtera semua rakyat bumi. Sebelum ni korang pun tahu aku suka sangat tulis pasal facebook, fan page dan macam macam tips lagi yang aku ….

Doa Musnahkan Sel Kanser

Salam sejahtera semua para penduduk bumi. Alhamdulillah hari ni dapatlah jugak ke Shaklee untuk tambah stok barang kat rumah yang nak habis tuh. Oklah, saya ….

Open chat