FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Month: January 2014

Doa Pelindung Dari Kejahatan

Segala puji bagi Allah, pujian hak-Nya, milik-Nya pujian yang banyak . Aku berlindung kepada Allah dari kejahatan diriku, sungguh nafsu menyuruh pada keburukan kecuali yang ….

5 Gred SOLAT

Alhamdulillah, satu perkongsian menarik, di copy terus dari facebook siapa tah yang buat ni, oklah, takpa, jom kita baca dan tengok kita duduk kat mana. ….

Kenapa ASB Haram ?

Selamba badak aku cakap ASB haram halal harus marus sunat dan sebagainya. Ada yang masih simpan dan ada yang tukar portfolio lain untuk simpan duit. ….

Trend Baju Kerja 2014

Sekarang zaman orang nak kaya raya, zaman nak hidup sengsara sebab duit semua takda nilai sebab harga barang dah naik, jadi semua orang nak save ….

Cara Menambah GUV SHAKLEE

Salam sejahtera semua, oklah kalau anda baca tajuk kat atas tu hanyalah tajuk semata mata. Tajuk yang diambil atas dasar analisis kata kunci keyword terbaik ….

Open chat