Month: February 2014

Nasihat Kubur Kepada Peniaga Online

Mulakan dengan hari Sabtu ni, jom kita dengar beberapa nasihat KUBUR untuk peniaga online, dan semua sekali dalam muka bumi ini, Alhamdulillah, kita belum kubur ….

Dakwah ERA BARU PTS

Hahahha nampaknya gua cuba beralih arah sikit dari cerita awek cun kepada dakwah era baru. Oklah kali ni aku nak jemput semua pembaca blog aku ….

Suami dan Sunnah

Suami yang mencuci baju sendiri bukan kerana ingin menyenangkan isterinya, bukan kerana takut tangan isteri menjadi kasar, tapi KERANA Rasulullah SAW MELAKUKANNYA. Suami tidak bersuara ….

Cara Promosi Produk Kawan Anda

Bagaimana cara nak promosi produk dengan berkesan ? Adakah anda tahu cara terbaik nak promote produk kawan anda ? Ada satu cerita menarik yang boleh ….

Tips Kemalangan di Lebuh Raya PLUS

Info Jika Berlaku Kemalangan di sebabkan halangan di Lebuhraya seperti besi, kayu, tayar kenderaan lain, bumper kenderaan lain, apa sahaja.Jika memandu di lebuhraya kita selalu ….

Ayat Suami Yang Menggoda Isteri

Perubahan anggota badan isteri dgn sbb 3 patah perkataan suami 1) 3 perkataan suami yang boleh buat isteri menitiskan airmata : ” AKU TERIMA NIKAHNYA ….

Catuan Air ESOK ?

Tetiba gua nak buat berita politik yang tetiba membuka mata kita semua ni. Esok betul ke MB Selangor nak suruh bekalan air Selangor di catu ….

Ayat Nak Tarik Pelanggan

Dua hari ni tak update sangat blog, lepas tu, pening kepala sangat, dan mulalah sikap malas yang melampau-lampau. Tapi dalam masa yang sama jugak ,pada ….

Amri Yahyah Berjoget Tanda Protes

Macam macam cerita yang aku dengar selepas mendapat berita Selangor tumbang di Larkin, dengan jaringan yang besar, 4-1, tapi itu kekalahan taktikal, tapi paling kecewa ….

Pahang Lawan JDT Kecoh ?

Dalam banyak banyak perlawanan, pahang lawan jdt juga yang kecoh, sampai kata ada yang mati, kena belasah, sampai ramai yang kecoh dengan istilah IJF, yang ….

Open chat