FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Month: February 2014

Dakwah ERA BARU PTS

Hahahha nampaknya gua cuba beralih arah sikit dari cerita awek cun kepada dakwah era baru. Oklah kali ni aku nak jemput semua pembaca blog aku ….

Suami dan Sunnah

Suami yang mencuci baju sendiri bukan kerana ingin menyenangkan isterinya, bukan kerana takut tangan isteri menjadi kasar, tapi KERANA Rasulullah SAW MELAKUKANNYA. Suami tidak bersuara ….

Tips Kemalangan di Lebuh Raya PLUS

Info Jika Berlaku Kemalangan di sebabkan halangan di Lebuhraya seperti besi, kayu, tayar kenderaan lain, bumper kenderaan lain, apa sahaja.Jika memandu di lebuhraya kita selalu ….

Catuan Air ESOK ?

Tetiba gua nak buat berita politik yang tetiba membuka mata kita semua ni. Esok betul ke MB Selangor nak suruh bekalan air Selangor di catu ….

Ayat Nak Tarik Pelanggan

Dua hari ni tak update sangat blog, lepas tu, pening kepala sangat, dan mulalah sikap malas yang melampau-lampau. Tapi dalam masa yang sama jugak ,pada ….