FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Month: March 2014

KONSPIRASI BATU HADHATINA dan MKB

Nampaknya selepas membuat kejutan kepada mommy Hadhatina sempena harijadi beliau, berlaku lah satu konspirasi BATU, hooo, bila aku di tag di facebook oleh mami Hadha ….

Tips SEO PERCUMA

Kalau geng geng pembaca nak dapatkan tips SEO percuma, bileh melawat blog terbaru group rmc, blog rumah mesra ceria. Best woo kat sini kita sama ….

KONSPIRASI MH370 : mh370.fm

Semalam gua bergerak dari Shah Alam ke Melaka, tak sangka pulak rupanya gua pelik kenapa radio ni kejap era kejap sinar. Oklah terima jelah, sebab ….

Honda City MURAH

MEMber nak letgo kereta, so yang ni antara member cakap, pasal  condition kereta Honda City ni, MURAH MURAH !!! Honda city 2011 utk dijual. Antara ….

PROJEK LEPASAN SPM 2013 ?

Hehhehe mana ada projek, yang ni cuma maklumat terbaik kalau adik adik diluar sana yang nak sambung pelajaran . Hooo macam macam syarikat besar nak ….