Month: April 2014

Tanya Sama Itu Hud Hud di Ratu Boko

Hooo memang feel dapat jamming satu lagu di ratu boko, nyanyian waktu senja melihat sunset banyak bertanya kepada diri sendiri, bagaimana kita dapat terbang hingga ….

Keroncong Jogjakarta Satu Nikmat Dunia

Aku rasa suatu nikmat bila dapat bermain lagu keroncong dengan baik, mengikut budaya dan keaslian pemuzik keroncong itu. Aku sampai di jogjakarta ingin juga menyelami ….

Blog Tak Detect Post Feed ?

adui apa masalah ini ? bila mami hadha cerita yang blog tak muncul di newsfeed, bajet nak letak semua bebudak punya link, tapi tak keluar ….

Misteri Kehilangan Nurul Izah ?

SIAPA NURUL IZZAH ? Bagaimana aku terfikir sampai nurul izah pun hilang ? Betulke ? Jawapannha memang tak betul, kalau kamu semua ingat nurul izah ….

Tips Bagi Tayar Kereta Tak Pancit

Semalam masa closing ESP yang penuh pancaroba, saya telah mengalami sedikit gangguan, tayar kereta dah mula pancit, tak tahulah pasal apa, oh rupanya tengok sudah ….

Open chat