Month: September 2014

Obses Thrash Metal

Memang hari ini, masuk hari ke 16, selepas semua penduduk jiwa shaklee berclosing, tahniah kepada yang naik rank dan terus maju dalam perniagaan Shaklee. Oklah, ….

Cara Mudah Nak Cantik

Hahahha, cabaran hari kedua belas ni memang tak kena sangat dengan orang lelaki. eh, yeke. Hahha, jangan salah anggap, sekarang ni ramai lelaki lebih menjaga ….

Kuasa Visualisasi

Salam sejahtera semua, saya dah masuk cabaran hari ke 10, semua orang cerita tentang vision board. Hooo, kenapa nih ? vision board ni apa benda ….

Anugerah SELFIE NEGARA

hahahaha, ni dah masuk cabaran ke 9, kalau korang nak lagi best, aku sebenarnya ada buat satu anugerah baru, iaitu anugerah selfie negara. hahahha, siapa ….

My LOVE

Hari ke enam cabaran, saya ada di Mutiara Rini. Dah dekat dengan UTM skudai, tempat saya jumpa pasangan hidup saya. Alhamdulillah, tak sangka jodoh di ….