FAIZ SAAID

BLOG ORANG SELANGOR

Month: September 2014

Obses Thrash Metal

Memang hari ini, masuk hari ke 16, selepas semua penduduk jiwa berclosing, tahniah kepada yang naik rank dan terus maju dalam perniagaan. Oklah, malam pagi ….

SEO Blog Yang Google Tak Suka

Hahahha, blog yang saya suka , tak banyak, tapi takda spesifik blog pun yang saya suka, tapi apa yang best bila baca blog ni, mesti ….

5 Lagu Cinta BEYOND Hong Kong

hahahah, tetiba tajuk cabaran ke 11 ini ialah cerita pasal 5 laguĀ  cinta . Oklah, takpa, sebab ramai sangat suka share lagu cinta. Ok kali ….

Kuasa Visualisasi

Salam sejahtera semua, saya dah masuk cabaran hari ke 10, semua orang cerita tentang vision board. Hooo, kenapa nih ? vision board ni apa benda ….

Anugerah SELFIE NEGARA

hahahaha, ni dah masuk cabaran ke 9, kalau korang nak lagi best, aku sebenarnya ada buat satu anugerah baru, iaitu anugerah selfie negara. hahahha, siapa ….

Kenapa Allah Ciptakan Yahudi ?

Buku ni korang patut baca, cuba fahamkan kenapa kita ni benci sangat pada yahudi. Dan paling penting kenapa Allah ciptakan yahudi. 1. Pengasas facebook buat ….

My LOVE

Hari ke enam cabaran, saya ada di Mutiara Rini. Dah dekat dengan UTM skudai, tempat saya jumpa pasangan hidup saya. Alhamdulillah, tak sangka jodoh di ….

Beg Laptop Seorang Bloggers

Cabaran ke 5 diteruskan dengan tajuk Apa yang ada dalam bag anda. Hahahha kaum lelaki memang takda beg tangan, tapi takpalah, janji bag laptop ada. ….

Open chat