FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Month: September 2014

Obses Thrash Metal

Memang hari ini, masuk hari ke 16, selepas semua penduduk jiwa berclosing, tahniah kepada yang naik rank dan terus maju dalam perniagaan. Oklah, malam pagi ….

Kuasa Visualisasi

Salam sejahtera semua, saya dah masuk cabaran hari ke 10, semua orang cerita tentang vision board. Hooo, kenapa nih ? vision board ni apa benda ….

Anugerah SELFIE NEGARA

hahahaha, ni dah masuk cabaran ke 9, kalau korang nak lagi best, aku sebenarnya ada buat satu anugerah baru, iaitu anugerah selfie negara. hahahha, siapa ….

My LOVE

Hari ke enam cabaran, saya ada di Mutiara Rini. Dah dekat dengan UTM skudai, tempat saya jumpa pasangan hidup saya. Alhamdulillah, tak sangka jodoh di ….

Beg Laptop Seorang Bloggers

Cabaran ke 5 diteruskan dengan tajuk Apa yang ada dalam bag anda. Hahahha kaum lelaki memang takda beg tangan, tapi takpalah, janji bag laptop ada. ….

Open chat