FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Year: 2014

Falsafah Game Ular

Ada satu tabiat Arreessa Zulaikha, sebelum tidur, dia selalu ajak kami main game papan macam kat bawah ini. Paling seronok, kami bertiga main game ular. ….

Lepak Dengan Mohd Jayzuan

Zaman 2009, sebelum berkahwin, lepas bertunang, saya dikenalkan dengan insan lofi, penuh iman didada dengan karya seni, ketua projek rabak,khizanat, sampai saya tak terikut keLOFIan ….

Psikologi Mee Goreng

Alhamdulillah, semalam saya nak buat entry ini, kena tangguh sikit, sebab nak tahu apa yang kami makan time dinner. Tak sangka pulak, semalam Dr Harris ….

Polkadots Blues Buddy Guy

Hari ke 12 cabaran bergambar Hernee GP ialah polkadots. aku duk fikir camna nak cerita pasal polkadots ini, aku bukannya ada baju tuh, tapi dok ….

Kuasa Style

Bila sebut je pasal pakaian, gua takdalah seorang yang metrosexual macam keith foo tuh. Tapi gua ada style tersendiri, t-shirt dan seluar durban, hahaha, itu ….

Cover Phone Penting Tak ?

masuk hari ke 10, aku dah terdapat idea dari semalam. Ini semua disebabkan oleh kebolehan pakcik piko yang datang seksyen 8 haritu. aku terus snap ….

Hidup Mesti Jalan Terus

Alhamdulillah dah masuk hari ke 9 cabaran. Bila sebut pasal stripes, banyak sebenarnya cerita pasal stripes, korang tengok dekat kuda belang, dekat penjara, baju penjara, ….

The Sky Is Crying

OKlah hari ini nak cerita sikit pasal lagu blues classic, the sky is crying. Hahhaha, tajuk dia memang pelik, tapi oklah, nak kasi kena dengan ….

Open chat