FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Year: 2014

Kenapa Kena Minum Air ?

Alhamdulillah, hari ini kita dah masuk hari keempat photo challenge. Oklah, bila bercerita pasal air ini, ramai tahu minum air masak bagus. Tapi bila cerita ….

Kenapa Biru Itu Kaya ?

Hari ini sebab hari jumaat, aku sajelah nak share baju melayu biru aku ini, amacam cantik tak ? Hahhaha, kat bawah ni ialah hasil tangkapan ….

Kenapa Saya Suka Tulis Blog

Alhamdulillah, hari ini hari terakhir cabaran, cabaran 30 hari untuk semua peserta blog kami, kami takdalah pandai sangat pasal blog, ada je yang lebih bagus. ….

Konsep Duplikasi

Hehehe, tajuk kedua terakhir, dari cabaran blogging ini ialah Parents, tapi macam biasa, saya nak anda tengok gambar parents saya nih, dengan gambar saya sekarang, ….

Impian Memiliki Home Studio

alhamdulillah, sebenarnya home studio tu dah ada, kalau anda tengok dalam entry sebelum, ni, dalam SOHO saya tuh, tu dah termasuk sekali dengan home studio, ….

Formula KIDS

Kali ini, saya gunakan teknik yang berbeza sikit, tema hari ini memanglah pasal kids, tapi saya nak cerita juga kepada anda apa maksud KIDS, hoo, ….

Muzik Suatu SUMBER INSPIRASI ?

Bila bercerita tentang sumber inspirasi, sebenarnya banyak sumber inspirasi yang bagus kita ikut dan contohi, lagi lagi nabi kita muhammad, kitab suci Al-Quran, dan para ….

Open chat