FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Year: 2014

Subjek Kegemaran ?

Alhamdulillah, cabaran blogging dah masuk hari ke 21, sebelum tu, kita semua dah sibuk-menyibuk cerita cikgu masing-masing. Oklah tuh, tapi memang confirm, subjek kegemaran kita ….

Cikgu Amir Jutawan UPTREND ?

Hahhaah, tajuk dia lain dari dalam cabaran ? memang kalau korang tak tahu, dalam banyak-banyak cikgu yang paling best, tentu sekali kawan kami cakap, cikgu ….

Kenangan Zaman Kanak-Kanak

Zaman kanak-kanak ini memang bestlah, hooo, macam-macam cerita sebenarnya, tapi takpalah, itu nak memudahkan korang ingat kembali zaman kanak-kanak aku nih, apa kata entry ni ….

Kisah Gajet Dalam Blog

Apa punya tajuk, cerita cabaran hari ke 18, ialah my gadjet, kalau ditafsirkan boleh dikatakan juga sebagai my hero atau my love. Orang lelaki kalau ….

Obses Thrash Metal

Memang hari ini, masuk hari ke 16, selepas semua penduduk jiwa berclosing, tahniah kepada yang naik rank dan terus maju dalam perniagaan. Oklah, malam pagi ….

Open chat