FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Month: July 2015

Ayat Untuk Promosi Barang Jualan

alhamdulillah, semalam Najib dapat team baru, rombakan terbaik dalam tahun ini, 2015, supaya pasukan kabinet lebih jitu dan berkualiti, taknak ada yang main bola jadi ….

Cara Nak Jadi Cantik

Oklah, bila sebut je pasal nak jadi cantik, seksi, cun, menawan,gebu, bergebu, macam-macam petua nenek moyang, produk, tips, dan juga pantang larang, senang je, korang ….

Sekolah Tahfiz Seronok ?

Dulu aku rasa , aku pernah melawat sekolah tahfiz, sempena program ramadhan, lepas tu pulak pergi lagi sekolah tahfiz bawah projek gegemasu, geng supermom dulu. ….

Cara Nak Dapat Kawan Ramai

Bangun pagi-pagi ini, malam ni layan pulak facebook, blog, biasalah, orang business online kerja time malam, update blog, automatik orang masuk melalui SEO, memang best ….

Cerita Ekonomi Malaysia

Bangun pagi, bangun sahur, sebelum itu, mesti scroll newsfeed, tengok-tengok, cerita PM kena tuduh songlap 1MDB punya duit masuk akaun sendiri. Katanya Wall Street Journal, ….

Cara Nak Buat Kawan

Aku dapat keyword ni dalam blog, tetiba orang tanya, ada cara ke nak buat kawan ? JAwapannya mudah je, adalah, hahaha, tapi kalau ikut cara ….