FAIZ SAAID

BLOG ORANG SELANGOR

Month: April 2016

Churros Tersedap Di Bangi ?

Aku pernah dengar orang kata pasal Churros nih, dulu bini ada masak jugak, tapi  yang kedai ni orang tulah masak.  Hoo, aku tengok pasal apa ….

Makanan Orang New Zealand Best Ke ?

Nak diceritakan hari isnin lepas ikut wife pergi ke satu event best, event makanan, yang  dipanggil sebagai New Zealand Food Connection. hooo ini semua cerita ….

Pakai Jubah Pergi Starbucks ?

Ada ke orang pakai jubah pergi starbucks ? selalu yang pergi starbucks nih orang orang yang hipster pakai baju t, logo band, tak pun para ….

Open chat