FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Month: June 2016

23 Tahun Kematian Wong Ka Kui

Pada tarikh ini, 30/6/1993, satu berita mengejutkan dunia muzik Hong KOng, bila seorang penyanyi utama kumpulan Beyond, mati setelah seminggu koma, akibat jatuh dari platform ….

Minimalis – Less is More

Kalau korang tengok gambar gambar ni mesti korang pernah tengok, semuanya bila banyak portal portal blog menceritakan tentang konsep mimalis yang dirujuk pada orang jepun. ….

Iphone Untuk Si Dia

Bak kata pepatah, hadiah oh hadiah, saya nak bagi kat orang tu sempena harijadina yang ke -33, boleh ke ? Hmm tapi tulah apa yang ….

Idola Business Shaklee

Saya sempat bersembang dengan dia, akak ni memang cool gile, kerja shopping complex, naik public transport, boleh share kebaikan produk dengan pemandu bas, dan orang ….

Babah Ireach Shaklee ?

Babah ireach bak kata Fahmy Shuhaimi , Antara kelas terawal Lady Boss dulu, saya masa ni masih dihantui pengalaman lepas, MLM dulu, tak boleh bawak anaklah, ….

Yogurt Sedap Area Shah Alam

Semalam pulak kami dapat idea, ada orang cakap nak best kena pergi try yogort frozen, natural yogurt best kat Aeon Shah Alam. Pergh, oklah, nak ….

Menikmati Waktu Sahur

Waktu sahur ialah waktu yang paling best, dinantikan oleh orang Islam seluruh dunia, waktu yang sesuai untuk isi perut, waktu yang sesuai makan vitamin tenaga, ….

Open chat