FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Month: July 2016

Antioksidan dan Radikal Bebas

Sebenarnya term antioksida ni aku baru faham bila aku attend kelas pertama dengan euphoria, masa tuh master Naquib Hussain yang cerita pasal antioksidan dan radikal ….

Coaching Pagi Yang Menarik

Sambil makan nasi lemak, masa ni baru je kenal wak zainul hhahaha, kitorang pun cerita macam-macam, hahha, ajak datang rumah, pagi esok terus datang, lepas ….

Kelebihan Puasa 6 ?

Solusi mudah masa bulan syawal tentu sekali ialah puasa 6. Apa tuh ? Puasa 6 tuh puasa macam biasa, tapi pilih 6 hari dalam bulan ….

Cinch Tea Shaklee Sedap ?

Alhamdulillah, hari hari abam joe layan minum Cinch TEA Mix. Yang ni power sikit, sebab abam joe stok dulu banyaklah kat rumah, sekarang ni tak ….

BRO vs AWAK vs ENCIK vs HOI

Bila memanggil orang yang tak dikenali, confirm lah kita panggil dengan pelbagai bahasa. Hhahaha, penting tak panggilan nih ? aku rasa sangat penting. Awak awak ….

Choo Mei Sze vs Joe Labu

Pada suatu hari, di hari rabu, Joe Labu telah mendapat jemputan untuk menghadiri perasmian produk Innergie yang sungguh cantik putih berseri seri itu. Joe Labu ….