FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Month: September 2016

Cara Nak Buat Video Youtube

Biasa hujung minggu antara aktiviti paling sihat ialah bersukan, bersenam, ada yang makan-makan, jalan jalan, rombongan , berpolitik, berkonsert dan keluar 3 hari, 40 hari, ….

Simpan Duit Beli Gajet ?

Hari ni bawak keluar semua duit syiling dari tabung , ye tabung dari canister performance drinks, memang sempoi, dah lah botol plastik dia sangat selamat ….

Main Tagging Game Facebook

Tak sangka, rupanya ada je cabaran yang macam nih, kita  kena tag  kawan kita kat facebook nih, ikutlah tajuk apa yang ditetapkan oleh pemain. Oklah, ….

Yang Pasti Kita Akan Kembali

Ye betul, setakat jadi pembantu wife dalam ujian TTT, sampailah dia graduation, lulus dengan cemerlang gemilang terbilang, saya jarang hadiri kelas nutrisi, tapi ada jugaklah ….

Open chat