FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Month: October 2016

Kedah Juara Piala Malaysia 2016

TAHUN CEMERLANG BOLASEPAK KEDAH Pencapaian kedah tahun ni taklehlah nak dibandingkan dengan zaman Double Treble dulu, tapi tahun ni Kedah adalah pesaing yang hebat, dan ….

Kenapa 3 IDIOTS Best ?

POWER ELECTRONICS ,3 IDIOTS, DAN INVERTER Semalam rasanya semua orang dok layan cerita hindustan. Semalam ada jugak cerita tamil sivaji, dilwale, tapi kitorang petang semalam ….

Status Color Facebook Best

STATUS COLOR FB MEMANG COOL Sejak dua menjak nih , ramai dah update status guna aplikasi color nih, hahhaa ,memang cunz ,tapi nak cakap, bukan ….

Leader Shaklee COOL ?

Hahaha ni statement mungkkin ramai yang tak setujus, betul ke ? hahha semuanya ada dalam kajian, bukan saja saja cakap, tapi kena fahamkan dulu betul ….

Tutorial Guna BLOGIT

TUTORIAL GUNA BLOGIT yang pulak satu lagi tutorial best yang korang boleh cuba untuk mantapkan penulisan blog korang. Biasa dah ada idea kaw kaw, jawabnya ….

Bila Badan Kurang OKSIGEN

OKSIGEN OKSIGEN Cerita pasal kelas haritu lagi, adalah nutritionist tuh cerita  pasal masalah paru paru dan blood flow. Pernah korang tanya ke, kenapa orang sakit ….

Rahsia Naik Rank SHAKLEE

FOLLOW UP, STRATEGI, DAN DOA Semalam sepatutnya dah tulis cerita nih, tapi biasalah, balik semuanya nak berehat, akhirnya  habis idea nak tulis. Tapi oklah, pagi ….

Cerita Kelas Shaklee

BEZA MEMANG BERBEZA :  ULANGKAJI LANDMARK STUDY DAN SHAKLEE DIFFERENCE 1. Sebenarnya sesi ni dimulakan dengan membeli stock di hq, tapi tah macam mana ada ….

Open chat