FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Month: October 2016

Kedah Juara Piala Malaysia 2016

TAHUN CEMERLANG BOLASEPAK KEDAH Pencapaian kedah tahun ni taklehlah nak dibandingkan dengan zaman Double Treble dulu, tapi tahun ni Kedah adalah pesaing yang hebat, dan ….

Kenapa 3 IDIOTS Best ?

POWER ELECTRONICS ,3 IDIOTS, DAN INVERTER Semalam rasanya semua orang dok layan cerita hindustan. Semalam ada jugak cerita tamil sivaji, dilwale, tapi kitorang petang semalam ….

Bila Badan Kurang OKSIGEN

OKSIGEN OKSIGEN Cerita pasal kelas haritu lagi, adalah nutritionist tuh cerita  pasal masalah paru paru dan blood flow. Pernah korang tanya ke, kenapa orang sakit ….

GST 8% TAK MUSTAHIL

Sesi Teh Tarik Session geng Aku Sayang Bini (ASB) diteruskan malam tadi, sambil tengok bola, nampaknya sesi kali ini mungkin hangat , antaranya tentu sekali ….

ELLA VS ALFARABI BAND

bunyi macam ganas, tapi sebabkan hidup ni nak kena ingat Allah, nak kena julang nama tuhan , nak kena buat semua kerana Allag, tak salah ….

Cara Pilih Kawan Facebook

dulu zaman kegemilangan facebook semua orang aku add, bajet boleh dapat sales. tapi jawabnya dapat taik hidung sendiri sebab depa pun jual benda sama. KAWAN ….

Open chat