Sabar

SABAR BUKAN POWER, TAPI ORANG POWER SELALU SABAR Adui boboiboy, aku tak tahulah lagi power aku nih, Mungkin power kau ialah KESABARAN. Weih, Sabar bukan power. TApi atok kata Orang…

Continue Reading

Mumsluv

Tahun 2012 masa tuh kitorang follow team pergi china, cari baju, pergi belajar borong barang kat guangzhou, lama jugak kat china, kesian arreessa kena tinggal, lepas tuh kitorang tengok macam…

Continue Reading

Ireach Fit 2016

Refleksi 2016 ialah tahun #ireachfit2016The best program !!!Nanti sambung, kat langkawi nih !!!Ok sambung balik. Program ireach yang dilancarkan dan diilhamkan oleh beberapa leader ireach ni membuat kami tak senang…

Continue Reading
Close Menu