Month: January 2017

Kolesterol

VIVIX Terkenal dengan antioksidan yang tinggi, Antioksidan dalam Vivix membantu dalam perlindungan sel termasuklah sel di sekitar bahagian salur darah. Orang yang alami masalah kolestrol ….

Vivix Shaklee

20 TAHUN LAGI VIVIX NI ADA TAK ? Korang tahu tak ? Nak buat vivix ni perlukan angggur muscadine yang tumbuh di tempat tertentu je. ….

Sharing

KENA RAJIN SHARING Hhahaha, ini baik punya amanat kepada team aku, team Diet Diet Sihat, hahaha, benda paling mudah , selain dari beberapa tips lain ….

Kolagen

KOLAGEN : BUKAN SEKADAR CANTIK Kalau nak cerita pasal kolagen ni, macam biasa semua wanita sukakan kecantikan, kulit cantik moist toing toing idaman perempuan, termasuk ….

Anak

ANAK-ANAK PEMIMPIN AKAN DATANG Alhamdulillah, anak anak kitorang ni, anak anak shaklee nih, mula mula memang rasa leceh, tapi itulah, sejak kami kerja sendiri, kita ….

Terbaik

YANG TERBAIK ITU FITRAH MANUSIA Kau pernah dengar tak, orang tahap zuhud gile, kalau kau offer kereta free, Ferrari dengan Myvi, secara normalnya, fitrahhnya, mamat ….

Detox

ALANG ALANG SAMBAR 7 TERUS Kau makan vivix ni selamat ke ? Banyak banyak minum ni tak mudarat ke ? ALhamdulillah, ni produk shaklee, antara ….

Rezeki

REZEKI HANTAR ANAK KE SEKOLAH Dalam banyak banyak kehilangan yang berlaku masa buat keputusan yanh penting dalam hidup, ada benda nikmat yang best dapat buat, ….

Laksa Tempurung

Hari ahad, pada hari yang sama kami jalan jalan kampung nelayan teluk kumbar, kami geng geng ireach ni pergi cari laksa tempurung yang terkenal di ….

SOHO

Kalau kita borak bab SOHO nih banyak pendapat yang kita dengar, semua orang nak soho, beli rumah, lepas tuh hias rumah cantik cantik, janji ada ….

Teluk Kumbar

Macam macam perasaan bila datang penang minggu lepas, dari masalah macam macam, tapi rezeki, dapat juga kami datang ke sini, untuk sesi coaching khas. Sabtu ….

Down

SAAT PALING DOWN ? Bila nak fikir balik saat paling down, sebenarnya banyak jugak bang, kalau nak dikatakan sebelum buat shaklee, dan time buat saklee, ….