Kolesterol

VIVIX Terkenal dengan antioksidan yang tinggi, Antioksidan dalam Vivix membantu dalam perlindungan sel termasuklah sel di sekitar bahagian salur darah. Orang yang alami masalah kolestrol yang tinggi adalah disebabkan oleh…

Continue Reading

Sharing

KENA RAJIN SHARING Hhahaha, ini baik punya amanat kepada team aku, team Diet Diet Sihat, hahaha, benda paling mudah , selain dari beberapa tips lain tentang mentoring and coacing, hangpa…

Continue Reading

Kolagen

KOLAGEN : BUKAN SEKADAR CANTIK Kalau nak cerita pasal kolagen ni, macam biasa semua wanita sukakan kecantikan, kulit cantik moist toing toing idaman perempuan, termasuk jugaklah lelaki. Tapi kalau nak…

Continue Reading

Anak

ANAK-ANAK PEMIMPIN AKAN DATANG Alhamdulillah, anak anak kitorang ni, anak anak shaklee nih, mula mula memang rasa leceh, tapi itulah, sejak kami kerja sendiri, kita jadikan SHAKLEE sebagai satu kerjaya,…

Continue Reading

Terbaik

YANG TERBAIK ITU FITRAH MANUSIA Kau pernah dengar tak, orang tahap zuhud gile, kalau kau offer kereta free, Ferrari dengan Myvi, secara normalnya, fitrahhnya, mamat yang dioffer dua kereta terpower…

Continue Reading

Detox

ALANG ALANG SAMBAR 7 TERUS Kau makan vivix ni selamat ke ? Banyak banyak minum ni tak mudarat ke ? ALhamdulillah, ni produk shaklee, antara yang terbaik. Minuman botanical nih…

Continue Reading

Rezeki

REZEKI HANTAR ANAK KE SEKOLAH Dalam banyak banyak kehilangan yang berlaku masa buat keputusan yanh penting dalam hidup, ada benda nikmat yang best dapat buat, salah satunya ialah hantar dan…

Continue Reading

SOHO

Kalau kita borak bab SOHO nih banyak pendapat yang kita dengar, semua orang nak soho, beli rumah, lepas tuh hias rumah cantik cantik, janji ada SOHO best, wow, memang mengancam…

Continue Reading

Down

SAAT PALING DOWN ? Bila nak fikir balik saat paling down, sebenarnya banyak jugak bang, kalau nak dikatakan sebelum buat shaklee, dan time buat saklee, banyak sangat down dan up,…

Continue Reading
Close Menu