FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Month: February 2017

2 Orang Rakan FB Yang Hebat

Alhamdulillah, hari jumaat nih, syukur, dah bangun, solat subuh, terus update blog, dan lepas tuh, terbaca pulak kisah bekas cikgu sekolah yang dituduh kerana pecah ….

Satay Station Mahal ?

hahaha mula mula kalau cerita bab ekonomi, inflasi, korupsi, majusi, hahha itu memang boleh salahkan agenda yahudi, makin lama makin mahal , itu biasalah. Tapi ….

eUsahawan

EEEEE USAHAWAN Bunyi program ni nama dia eUsahawan, hahaha, tapi kalau kau salah baca, jawabnya kau cakap usahawan ni macam busuk lah, golongan ni busuk ….

Kluang

Sebab menghadiri kenduri kahwin wife di kluang, jawabnya tempat paling cool untuk lepak ialah di stesen keretapi kluang. Kat sini sangat klasik, mana ada lagi ….

Lagu Raya

UNCLE MUTU NYANYI LAGU RAYA Hahhaa, jangan lupa, kenangan paling power uncle mutu ialah bersama kanak-kanak berjamming lagu suasana hari raya, yehaa. Sampai bebudak ni ….

Income

BERJIMAT CERMAT DAN TAMBAH INCOME Setelah aku melayan facebook, mencari jawapan, padahal melayan newsfeed yang tetiba ada cerita pasal pemegang phd belum tentu dapat kerja, ….

Membazir

semua orang dok canang, kos sara hidup makin tinggi, angkara dajal dan pengikut pengikutnya, ataupun sebenarnya kau yang makin malas, eh tak, mana ada. Hahhaha. ….

Open chat