FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Month: March 2017

Viral Untung Akhirat Dunia

TERUSKAN VIRAL UNTUNG AKHIRAT DUNIA Alhamdulillah, semalam ada jugak cerita macam mana nak manfaatkan page Diet Diet Sihat untuk kebaikan bersama. Bukan sekadar nak menjual, ….

Civic FB Mega Gathering 2017

Hahahha, tak pasal pasal tahun, berjaya jugak join satu event kereta, walaupun dah lama berminat, dah lama daftar dengan CFBM, tapi belasah jugaklah join. Sebabnya, ….

Viral Berfaedah, Dapat Duit Bah

Hahhaa, ini semua penangan team Diet Diet Sihat, menggunakan platform nih, semuanya berjaya dan gila sakan update blog mereka. Memang terbaik. Mereka dari sini belajar ….

Buku Tentang Aziz Satar

DALAM banyak banyak buku di baca, ada satu buku, memang sangat cool, dirumah bapak aku. Aku baca baik punya. Buku ni adalah cerita tentang orang ….

RICH DIN VS POOR DIN

Al kisah ada dua din ( takde kena dengan master din,hadihaizil din ) hahaha. Ada satu masa, RICH DIN buat majlis kesyukuran di rumahnya, ajak ….

Open chat