FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Month: March 2017

Rock Sampai Tua

Hahhaa, ini semua tajuk lagu search mat rock, biar rock sampai ke tua, hidup ni, mana ada pencen. Tapi tulah, bila mati nih, barulah kau ….

Viral Untung Akhirat Dunia

TERUSKAN VIRAL UNTUNG AKHIRAT DUNIA Alhamdulillah, semalam ada jugak cerita macam mana nak manfaatkan page Diet Diet Sihat untuk kebaikan bersama. Bukan sekadar nak menjual, ….

Civic FB Mega Gathering 2017

Hahahha, tak pasal pasal tahun, berjaya jugak join satu event kereta, walaupun dah lama berminat, dah lama daftar dengan CFBM, tapi belasah jugaklah join. Sebabnya, ….

Viral Berfaedah, Dapat Duit Bah

Hahhaa, ini semua penangan team Diet Diet Sihat, menggunakan platform nih, semuanya berjaya dan gila sakan update blog mereka. Memang terbaik. Mereka dari sini belajar ….