FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Month: April 2017

Statistik Instant Article

Berbeza dengan stats jetpack, bloggers, google analytic, ini statistik kalau guna instant ARTICLE Hahhaa, memang feel guna IA kelajuan 10 kali ganda, memudahkan pembaca mencari ….

Recycle Baju Lama

Alhamdulillah, jumaat lepas kami sekeluarga berjaya recycle baju lama, bukan sikit, tapi sampai 7 plastik. hahhaa, ini semua plan macam nak pindah rumah baru. Insyaallah, ….

Status FB Banyak LIKE

SEkali sekala cuba copy status viral, tapi tak betul entah tidak. Isu pasal nombor wassap tak boleh letak kat status, hahaha, FB pun tak percaya ….

Kematian Facebook Page

korang ada page facebook yang banyak likers ? ada tak sapa yang ada like lebih 20000 ke atas ? tapi buka statistik, tengok Talk About ….

Formula 3F

3F ni tolong buat kaw kaw sebaiknya Faith – kau mesti percaya dulu apa yang kau buat tuh ada kebaikannya Focus – kau dah ada ….

Open chat