Month: April 2017

Statistik Instant Article

Berbeza dengan stats jetpack, bloggers, google analytic, ini statistik kalau guna instant ARTICLE Hahhaa, memang feel guna IA kelajuan 10 kali ganda, memudahkan pembaca mencari ….

Team Diet Diet Sihat

Semalam masa Shaklee Convention, dapat juga berjumpa beberapa member of misi viral vivix Diet Diet Sihat. Hahaha, mostly kat belakang tuh adalah team Jutawan Besi ….

Maharaja VIVIX

Alhamdulillah, bila kengkawan fb dok panggil maharaja VIVIX nih, senang hati, tapi takdalah sales power macam orang lain yang dah jual VIVIX  berjuta  juta botol. ….

Teknik Softselling Shaklee

Hoo ada rupanya tanya saya macam mana nak buat teknik softselling nih. Oklah, jawapannya senang je. Softselling ni biasanya kita update pasal business kita je. ….

Recycle Baju Lama

Alhamdulillah, jumaat lepas kami sekeluarga berjaya recycle baju lama, bukan sikit, tapi sampai 7 plastik. hahhaa, ini semua plan macam nak pindah rumah baru. Insyaallah, ….

Status FB Banyak LIKE

SEkali sekala cuba copy status viral, tapi tak betul entah tidak. Isu pasal nombor wassap tak boleh letak kat status, hahaha, FB pun tak percaya ….