FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Month: April 2017

Status FB Banyak LIKE

SEkali sekala cuba copy status viral, tapi tak betul entah tidak. Isu pasal nombor wassap tak boleh letak kat status, hahaha, FB pun tak percaya ….

Kematian Facebook Page

korang ada page facebook yang banyak likers ? ada tak sapa yang ada like lebih 20000 ke atas ? tapi buka statistik, tengok Talk About ….

Formula 3F

3F ni tolong buat kaw kaw sebaiknya Faith – kau mesti percaya dulu apa yang kau buat tuh ada kebaikannya Focus – kau dah ada ….

Gema Gegar VAGANZA

Yang ni memang confirm, sebab sah sah Gema Gegar Vaganza program hiburan, sebab ni pun kerja mereka, industri hiburan, depa kerja buat macam nih. TApi ….

CTA Di Instant Article Facebook

terbaik lah facebook, di saat algoritma bertukar tukar geng instant article di hadiahkan 2 tools menarik CTA pada instant article korang boleh collect email, ataupun ….

Tajuk Gempak Baru VIRAL ?

Biasanya nak viral mesti tajuk gempaklah, apalah, aku pun tak tahu cmana yang entry ni boleh viral depa mesti baca artikel dalam tuh, tak pasal ….

Open chat
Powered by