Month: September 2017

Pengiklanan

Kalau rasa korang ada benda nak minta review, nak buat ulasan, nak buat filem pendek, ucapan, permainan harmonika di majlis harijadi, jadi, bolehlah hubungi saya, ….

Hubungi Joe Labu

Kalau rasa rasa nak belanja makan dengan joe labu, atau rasa rasa nak berbual-bual kosong, nak ajak makan teh ais, atau nak meluahkan apa sahaja ….

Tentang Joe Labu

Alhamdulillah, ini adalah satu langkah menuju wawasan 2020, sebelum melangkah ke TN50. Transformasi penulisan aku ke arah penulisan gaya merapu akan diteruskan, tapi kali ini ….

Kau Dah Ready Pergi Haji ?

Semalam ada melawat kawan baru balik haji, Alhamdulillah, merasalah makan kurma ajwa, best pulak, kurma ni baru aku tahu  ada gmo jugak. Nampak sangat orang ….