FAIZ SAAID

BLOG ORANG SELANGOR

3 Mindset Simpan Emas Yang Betul

3 Mindset Simpan Emas Yang Betul

MINDSET yang betul akan menyebabkan tuan puan terpaksa SIMPAN EMAS dengan CARA dan PILIHAN yang BETUL.

Simpan emas bukan sekadar nak dapat pulangan KEUNTUNGAN semata semata tapi ada yang lebih dari itu iaitu bagaimana nak BIJAK KAYA DAN BERJAYA DENGAN EMAS semaksima mungkin.

 

#1- Orang Bizz
Tuan puan boleh buat sebagai modal perniagaan tanpa membuat pinjaman bank. Hasil keuntungan bizz dapat emas balik. Jika dalam masa jangka masa panjang, emas dapat, bizz pun dapat .
.

#2- Kekal Nilai Kekayaan
Ada duit simpan jadi emas. Tak ada duit pun paksa diri cari duit tukar jadi emas. Bila dah terbiasa , tuan puan akan ada satu habit menyimpan. Tak simpan emas , resah rasa . Bila dah banyak, bila dah lama, harga makin naik, masa tu tukar emas jadi aset yang lebih tambah nilai.
.
Rumah, ilmu, anak nak belajar, kahwin, haji, umrah, melancong, beli kereta, dan apa sahaja impian tuan puan yang patut tuan mula dengan simpan emas.
.
Tak pernah cuba ? Jom dengar dan cuba. Nadya sedia guide tuan puan.
.

#3- Backup Diri Waktu Kecemasan
Simpan simpan simpan dan buat tak tahu. Kita tak tahu bila kita sihat , bila kita sakit. Kita tak tahu bila kita di atas, bila kita di bawah. Bila kita … macam macam kebarangkalian lah 😌 Waktu emergency nak pakai duit tunai, emas dapat bantu serta merta.

~ Nak pinjam duit kawan sekejap, hulur emas pasti kawan sudi bantu.
~ Kena dengan harga nak jual terus orang sudi bayar
~ Arrahnu atau pajak di mana mana sahaja, bila bila masa boleh dapat tunai serta merta.

Aset emas aset mudah cair ❀️πŸ’ͺ🏻 Emas itu lebih daripada nilai kekayaan emas itu sendiri. Pandaikan diri tuan puan dengan ilmu emas dan alang alang simpan biar aim kilobar.
.

Jom dengar peristiwa emas yang mungkin akan memanfaatkan tuan puan. Apa tu? Dengar sampai habis.
.

Manfaatkan juga perkongsian Nadya ini dengan komen serta #share kepada rakan atau keluarga tercinta. Besar ganjarannya jika pilih untuk memanfaatkan orang sekeliling.

β€œ Bijak Kaya Dan Berjaya Emas Kekayaan β€œ

Faham ke faham πŸ˜‰

Semoga Bermanfaat …

Bijak | Kaya | Berjaya
Kunci Emas Kekayaan

#ItsNotAboutYourMoney #AttitudeCommitmentFocus

L.O.V.E.S ❀️ from Hearts

Nadya Alina Ibrahim – #PG025616 #FoundersMasterDealer #StarMasterDealer #GerbangJutawanEmas Empire #LocalSpeaker #ActiveSince2012 #PublicGold #PGMall #AuroraItalia #1MillionMillionaire #PG10 http://mesejgerbangjutawanemas.my/ http://www.wasap.my/60135555959

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat