Ainul Mustafa di Akhbar Metro

Salam sabtu semua sekali rakyat Malaysia khususnya yang membuat kuih raya. Kisah awek saya Ainul Mustafa yang buat kuih time bulan puasa haritu dah keluar metro, hooo, terbaiklah, siap anak shaklee dia yang upload, nampaknya time tu kami sebenarnya agak sibuk dengan urusan adik yang masuk hospital, adik awek aku. Jadi dalam time time tu pun, sempat kami melayan dan membeli surat khabar metro yang penuh gosip dan sensasi hahahha !!!!
ainul,mustafa,metro,planta,kuih,raya,anak,yatim,shaklee, business,
Ainul Mustafa Metro
Selain itu juga, korang boleh juga menyaksikan playlist video semasa aktiviti ini berlangsung. Sempat juga aku buat Vlog khas untuk program ini. Nampaknya, inilah kali pertama projek VLOG aku nampak cool, walaupun camera ada goyang dan cara edit yang biasa-biasa je jejeje. Apapun semoga korang semua enjoy dengan vlog di bawah. Memang ada asingkan, termasuk sesi blogger hot macam ciklilyputih, kakinakl , mrjocko dan ramai lagi. ok Jom layan video di bawah !!!!

2 comments on “Ainul Mustafa di Akhbar MetroAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge