FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Arreessa first time pergi jusco

Arreessa first time pergi jusco

Kami memang saja try bawak arreessa pergi jusco, nak beli barang, memang pengalamanlah, dulu jalan berdua je, sekarang bertiga, huhuhuhu. Thanks lah geng G8 hadiahkan stroller untuk arreessa, bestlah babah bawak dia jejalan.

Mungkin dia first time, hmmmm. kesian juga, dia rasa takut je, manalah mama dan babah ni. Tapi mama dah pegang dia, dia ok jap, biasalah tu, buat akal skt skt.

Memang minggu ni sungguh happy, sebab nak bawak arreessa balik shah alam. Ceritanya disebabkan banjir di Kangar, terpaksalah arreessa dan mama dibawa balik ke Gerik. Ditambah pula dengan datuk mama, tak berapa sihat, mak mama kenalah balik jaga datuk mama, hmmmm.

Jadi babah pun datang ke gerik, mak mama dah tak leh nak jaga, jadi mama dan babah lah kena jaga. Moga dimudahkan urusan kami.

Mama dan Babah Sayang Arreessa !!!

Leave a Reply

Open chat