Atomy Shopping Mall

Atomy Shopping Mall

[ ATOMY SHOPPING MALL ]

Headline sharing untuk hari ini. Hehe. Apa la yang aku nak tulis pasal ATOMY Shopping Mall ini? Padahal baru je order ATOMY Vitamin C dan satu lagi barang. (stay tuned next part cerita pasal satu lagi barang yang dibeli dari ATOMY Shopping Mall 😆).

Paling senang, saya dah screenshot ATOMY Shopping Mall dalam post saya kali ini. Tengok website mcm ala-ala Korean Style (memang pon asalnya dari Korea 😝). Sekali pandang tengok mcm website yang jual barang-barang kosmetik tapi kalau dah surf through website ni, macam-macam rupanya dia jual.

Especially barang-barang keperluan harian pun ada seperti ubat gigi, berus gigi, sabun basuh, sabun pencuci muka (kualiti mmg gred/standard kpop ni), kopi, teh, dan yang penting skali Vitamin C. Taktau la kenapa tetiba obses plak dengan Vitamin C. Sblm ni pernah makan menggunakan brand lain. Lepas tu stop sbb ntah 😅. Now dengan keadaan dunia skrg, mmg kita dah perlu additional supplement utk membantu kesihatan badan kita ini. 🙋🙋‍♀️🙋‍♂️

Tu yang nak sambung balik pengambilan supplement vitamin C ini. Dengan harapakan kali ini biar la ia konsisten. Harga ATOMY Vitamin C ini pon nampak ok, kira skali beli boleh tahan sehingga 90 hari. Ok sangat la tu. 😘

Ok ok, sambung balik. Untuk memudahkan lagi anda utk lihat list barang apa lagi yang ada dalam ATOMY Shopping Mall ini, sy attachkan skali dalam post ini screenshot product listing yg ada dalam website. Nak terangkan satu per satu tu, bagi saya sedikit masa utk test dulu ya. Kalau anda nak test dulu sblm saya pon ok gak, nnt share dgn sy ya. hehe. tak berkesempatan kalau nak test semua dalam satu masa. 🤣

Ok, sekian dulu celoteh ini kali ini. Sebenarnya saya tengah dok belajar untuk menulis/berkongsi sesuatu didalam social media. So kepada anda yang follow FB saya ini, mmg anda akan nampak mcm-mcm benda yang saya akan share and post selepas ini. Hehe. Tq geng! 😎

Nota : Sambil-sambil tu, kalau ada sesiapa yang berminat nak membeli juga produk-produk dari ATOMY Shopping Mall ini, boleh la roger2 saya. In Shaa Allah sy akan kongsi gak cara-cara saya register 𝗣𝗘𝗥𝗖𝗨𝗠𝗔 dan juga peluang utk menjana 𝗣𝗘𝗡𝗗𝗔𝗣𝗔𝗧𝗔𝗡 lebih dengan hanya bershopping dengan ATOMY. 😁

WA Shai @ https://wa.link/evpc71

#atomy #atomymalaysia #groupdta #atomybyshai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat