Aura Hijrah 2017

Alhamdulillah, hari saya dan Ainul Fadzilah Mustafa dapat duduk lama di teratak bonda manis Lin Chalo dan lawyer pencen Mohd Alizal Abdul Razak. Semuanya dapat jemputan untuk celebrate birthday ahmad danial haris bin Akmal Azmi dan ibu Nurul Hidayah Zakaria. Memang sedap beehun orang sabah nih, hehehe. Lain macam rasanya.
Saya masih ingat lagi, satu ketika Diet Diet Sihat pernah mati seketika, terbiar begitu sahaja, tak tahu dah nak buat apa, dari 90k , turun jadi 64k, sampai jadi 59k. Blur sungguh apa nak buat time tuh. Tahun 2015, akhirnya terinspirasi dengan team Kelab Ibu Ohsem yang banyak memviralkan artikel menarik topik topik kekeluargaan. ALhamdulillah, sejak tuh, page kami tuh mula naik sedikit demi sedikit, sampailah sekarang.
Tahun ni pulak, kita sekali lagi pinjam Aura Hijrah . Apa perasaan, satu falsafah hijrah, bukan sekadara hijrah, tapi hendak menghirup nafas baru dalam perjuangan, supaya lebih baik dari dari yang semalam. Sambil tuh dapatlah jugak curi curi idea macam mana nak hias rumah. Hahaha, manalah tahu lepas ni turn kami pulak nak pindah rumah, nak jugak hirajh ke tempat baru yang lebih selesa dengan semangat baru yang membara.
Terima kasih sebab layan kitorang nih, balik paling lambat, hahaha, layan makan kuih, beehun sup, minum air dan macam macam lagi.

1 comment on “Aura Hijrah 2017Add yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge