FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Author: faizsaaid

Kelebihan Waktu Sahur

Latihan ramadan korang macam mana ? Semakin dilupakan ? ke dah lupa dah, ke tak faham langsung setiap amalan tuh ? Bak kata seorang alim ….

Komik Ragam Farmasi

Komik Ragam Farmasi yang dilukis oleh pegawai farmasi sendiri, saudara Naqiuddin atau nama manja beliau Didi and friends. Hhahaha, tak sangka kekacakan beliau dalam bidang ….

Kek Pahit Yang Bermakna

Harini ni dapat merasa resepi kek coklat anak dara abg joe, wah not bad rasanya. Boleh masuk. Tapi diorang komplen tak sedap pahit. Tapi abg ….

Digital Detox Masa PKP

Digital DETOX Abg joe dah susun jadual waktu main game untuk diorang, Alhamdulillah depa boleh ikut setakat sekarang. Ada masa tuh tak terkawal jugak. Tapi ….

Salah Ong Kim Swee

SEMUA SALAH ONG KIM SWEE hahaha, aku duk bincang dengan bini, nampak skuadkalini tak cukup DISIPLIN OKS tak upgrade coaching skill. masih sama dari dulu ….

Batik Rock N Roll

Alhamdulillah, tak sangka boleh menang sebotol VIVIX bernilai rm 380 dengan hanya berinspirasikan konsep batik rock n roll. Menang best dress berpasangan dengan master kelly, ….

Open chat