FAIZ SAAID

BLOG ORANG SELANGOR

Author: faizsaaid

Maksud Aset ?

Emas sebagai aset cair Hari ini saya nak kongsi kelebihan emas sebagai aset cair yang berkualiti tinggi. Sebelum tu kita kena faham dahulu apa maksud ….

Kos Iklan Facebook

KOS FB ADS SERENDAH 0.01MYR ? Bukan kos serendah 0.01MYR sebagai objektif utamanya, tapi pemahaman tentang kos bagi iklan yang dibuat… TERUSKAN BACAAN… Bagaimana ye ….

Kelayakan Beli Rumah

Bila cakap pasal beli rumah, ramai yg ingat orang berduit, bergaji besar je boleh beli, hakikatnya, rumah ni ada pelbagai jenis dan kategori. Cuma kena ….

Agent Demica

“WANTED🔥🔥🔥 AGENT DROPSHIP DIPERLUKAN!!” PERHATIAN! BUAT SEMUA📢 ESPECIALLY SURIRUMAH/STUDENT/PEKERJA TETAP/TIDAK BEKERJA‼️ Semuanya dialu-alukan😍 PELUANG UNTUK ANDA TAMBAH PENDAPATAN ANDA PADA TAHUN 2020 Gaji anda, Anda ….

Kambing Perap Shah Alam

Assalamualaikum Warga Shah Alam. Kambing Perap Makette Memang Padu… Sekali Rasa Pasti Terangkat… Confirm Repeat Beb… – 100% Produk Muslim – Tanpa Bahagian Pengawet – ….

Ayat Promosi

Nak tulis tulis ayat promosi tak boleh ikut kepala sendiri. Itu macam nak puaskan hati sendiri. Tulis ayat untuk pelanggan kena ikut kepala pelanggan. Macamana ….

Pekerjaan Hakiki

Maksud hakiki adalah sesungguhnya atau sebenarnya. So kerja hakiki, means, kerja kau yang sesungguhnya register sebagai apa, cikgu? polis? doktor? clerk? sales manager? Aaah, itu ….

Konsisten Dalam Bisnes

“Aku rasa aku tak boleh buat…”. “Aku rasa aku tak yakin… ” “Aku rasa aku tak mampu…”. “Aku rasa aku nak ubah hidup tapi…” Setiap ….

Tips Konsisten Dalam Bisnes

▪️ Kuatkan BIG why dan GRAND why kita apa ▪️ Besarkan matlamat yang kita nak capai (don’t put your limit) ▪️ Niatkan buat bisnes ini ….

Open chat