FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Author: faizsaaid

Allah Maha Pemurah

ALLAH NI MAHA PEMURAH, DIA SAYANG KITA Terjentik sejenak di telinga hati, alamak aku akan kehilangan kerja, oh apa nak jadi nih, penat penat aku ….

FARADAY VS MAXWELL

Michael Faraday yang jumpa kaitan elektrik dan magnet yang sebenarnya saling berkait. Dari magnet, kita boleh hasilkan elektrik, contoh macam dynamo basikal. Tapi dengan elektrik ….

Tak Boleh Rasa Down

Alhamdulillah, harini leader mereka naik kapal untuk enjoy medeterinean cruise. Memang power naik cruise paling besar dalam dunia tuh. Oklah ada beberapa pesanan dari master ….

ELEMENTOR PRO

ELEMENTOR PRO – Review Pendek Yang Menarik Sep 8, 2018 Salam sejahtera semua. Apa khabar geng geng facebook, kalini abang labu nak share sikit satu ….

Lawak Pakatan

Lawak Pakatan Sep 1, 2018 Dalam kita menyambut kemerdekaan, ada pula status lawak saya, oh banyak pula yang like ye, tapi bila time promote bisnes ….

KHAZAR

KHAZAR – Berlakon Jadi Bani Israel , Bajet Suci, Keturunan Yakjuj Makjuj ? Jun 17, 2018 cerita bab khazar dan bangsa israel ni telah menjadi ….

JACK

JACK – Anjing Kejiranan Jun 7, 2018 alam impiananjing liarsemangat kejiranan mula mula survey tempat nih, saya pelik kenapa ada anjing liar berkeliaran kat luar ….

Open chat