FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Author: faizsaaid

ELEMENTOR PRO

ELEMENTOR PRO – Review Pendek Yang Menarik Sep 8, 2018 Salam sejahtera semua. Apa khabar geng geng facebook, kalini abang labu nak share sikit satu ….

Lawak Pakatan

Lawak Pakatan Sep 1, 2018 Dalam kita menyambut kemerdekaan, ada pula status lawak saya, oh banyak pula yang like ye, tapi bila time promote shaklee, ….

KHAZAR

KHAZAR – Berlakon Jadi Bani Israel , Bajet Suci, Keturunan Yakjuj Makjuj ? Jun 17, 2018 cerita bab khazar dan bangsa israel ni telah menjadi ….

JACK

JACK – Anjing Kejiranan Jun 7, 2018 alam impiananjing liarsemangat kejiranan mula mula survey tempat nih, saya pelik kenapa ada anjing liar berkeliaran kat luar ….

TUN M

LEADERSHIP 1. Mengakui Kesilapan dan 2. Memperbetulkan Kesilapan Tahniah TUN M untuk kemenangan pakatan harapan. Samalah yang berlaku pada vincent tan. dia pergi tukar color ….

MENTOR BUSINESS

Wah bestnya media sosial sekarang, seronok tengok ramai geng geng peniaga yang tawarkan diri untuk ajar bagaimana cara terbaik bebas hutang. Memang layan gila setiap ….

Debt Free WAHM

Alhamdulillah Ainul Mustafa sekarang dengan status barunya DEBT FREE WAHM Segalanya kerana bertemu dengan business SHAKLEE. dan paling penting, dikurniakan upline yang disayangi dan dihormati ….

Benci MLM

Benci MLM – 4 Tahun EGO Tak Suka Vitamin, Tapi Bila Dah Jatuh Sakit…. Apr 12, 2018 Alhamdulillah, baru je balik dari trip free shaklee, ….

KEY COORDINATOR

8 TAHUN LEPAS, Saya ingat lagi, insan bernama Ainul Mustafa sanggup menunggu saya, melihat saya dapat menggenggam ijazah master . Saya berjaya mendapat ijazah master, ….

Open chat