FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Author: faizsaaid

Produk Shaklee Untuk Kejang Kaki

Produk shaklee, Ostematrix memang sesuai untuk orang yang kejang kaki selalu. Anda pernah mengalami rasa kejang kaki ? Biasanya ibu-ibu yang mengandung, selalu rasa kejang ….

Khasiat Vivix Shaklee

Hooo, sekarang ni bila dah masuk promosi VIVIX ni, macam macam orang dah post pasal khasiat vivix dari pakcik shaklee. Tak terlepas peluang lah untuk ….

Kurus Dengan Cinch Shaklee

Pagi-pagi ini kalau bangun kekadang perut lapar, lepas tu mulalah nak tibai macam macam makanan. Jom kita tengok Apa itu Cinch Shaklee, produk yang memang ….

Otak Kanan Melayu Hebat

Saya macam biasa akan menulis tentang keywords yang masuk dalam blog saya, bila tengok nuffnang, ada juga orang yang cari tentang otak kanan melayu. Hmm, ….

Menjadi Iron Man

Menjadi Iron Man ? Ok sekarang ni aku baru je tengok filem Iron Man 3, lepas cuti dari bawak wife balik mengundi PRU 13, yang ….