FAIZ SAAID

BLOG ORANG SELANGOR

Ayat Nak Tarik Pelanggan

Ayat Nak Tarik Pelanggan

Dua hari ni tak update sangat blog, lepas tu, pening kepala sangat, dan mulalah sikap malas yang melampau-lampau. Tapi dalam masa yang sama jugak ,pada hari Ahad semalam, sempat juga bertemu dengan Suharmi Talib, ajar dia macam mana nak kembangkan business dia, macam mana nak build business , bukan sekadar nak jadi SID jual barang nak kejar UV. Adui, lari topik pulak, hahaha, takpa, kali ini, saya nak share sikit pasal ayat nak tarik pelanggan beli barang. Takpa, tak perlu terangkan pun, cuba korang ikut betul betul dan baca dan fahami ayat di bawa, hahaha, dan nilaikan sendiri !!!

Testimoni : Baju basah selepas makan ESP dan Alfalfa Saya baru ambil esp dengan alfalfa ni 2 hari…alhamdulillah susu dah betul2 banyak.semalam kat tempat kerja dah asyik buat kerja lambat La pam,sedar2 baju dah basah habis dah.susu memancut2 macam kita pam pulak.syukur sanagta sebelum ni nak rasa bengkak ada air pun susah,mudah2han dapatlah saya teruskan penyusuan sehingga anak saya 2 tahun
Dulu suami ejek macam nasi lemak 20 sen. Lansung takde selera. Saya takut suami kalau suami saya cari perempuan lain sampai akhirnya saya berazam untuk ‘memantapkan’ payudara saya..Kini suami pulak yang terlebik cemburu apabila lelaki – lelaki di luar sana melirikkan mata pada saya, maklumlah terlebih seksi..
Pecah market Fesbuk, Mat Salleh Bagi BR1M seminggu sekali dalam USD, sangat terbukti.
“JANGAN PANDANG SEBELAH MATA, COBA DULU BARU PERCAYA, DAH RAMAI YG BERKATA DAH RAMAI YANG MERASA, TAK PERLU AYAT POWER, RAMAI DAH TAHU CATUABA MEMANG POWER TAK KIRA TEMPAT TAK KIRA MASA” PIKIR2KANLAH.. MANA LEBIH BERHARGA ANTARA DUIT DAN KESIHATAN DIRI. KALAU BADAN SEHAT DUIT BOLIH DICARI TAPI KALAU SAKIT MERANA DIRI.. SATU KERJA TAK MENJADI, DIRI TIDAK BERHARGA LAGI”
sdgdfgdsfgdgdf…..
Macam macam lagi sebenarnya ayat ayat power ni, kalau korang study majalah gosip panas, majalah metro, itu semua ayat nak berniaga, tarik pelanggan nak baca. Kurus dalam 6 hari, six pack dalam 2 minggu. Adui, pening betul baca. So tengoklah mana yang ok, mana yang tak !!!

6 thoughts on “Ayat Nak Tarik Pelanggan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat