Ayat Power Promosi Vivix Shaklee

Macam mana nak buat ayat power nak promote Vivix Shaklee ini ? Kenapa tetiba pulak orang cari pasal benda ini ? Tak pa, kena lah tahu jugakkan, sebab Vivix Shaklee ini produk shaklee terpower kat Malaysia, kat US, ada lagi power, tapi Vivix terbukti bagus. banyak testimonial di blog blog luaran sana
ayat jual produk shaklee


Cerita Pasal Vivix

Oklah, kalau korang nak tahu juga cerita pasal vivix shaklee, korang boleh baca kat blog aku ini. Adalah jugak aku tulis pasal promo vivix ini. hahhaa, tak silap ada dua tiga entry yang bagus. Tapi ingat lagi dulu aku pernah tulis pasal Vivix Mahal GILE !!, ye memang mahal. Tapi berbaloi baloi. Bayangkan seorang wanita yang beranak sorang, selalu semput semput naik tangga, tapi lepas bantai vivix, memang rasa tak sempot, sanggup kumpul duit lagi nak beli vivix, hahah, amacam nak try vivix nih ? kalau nak beli klik sini, terus order online. 

Macam Mana Nak Buat Ayat Power ?

Hahhaa, oklah, yang ni sebenarnya korang boleh belajar dengan upline korang masing-masing, atau yang belum join tuh, cepat-cepatlah join bawah aku, hahaha, apadah gila aku. Oklah, jom kita cerita balik macam mana nak buat ayat Power. Hmm ayat power ini bergantung kepada medium jugak. Hhaha. oklah aku kasi tips sikit supaya korang dapat idea.
  • Oklah, korang pernah terfikir tak ada orang tak suka potong kaki sebab kencing manis ?
  • Korang suka tak mak bapak korang hidup merana sebab tua dan jadi lemah ?
  • Hmmm, takut bil hospital atau takut doktor yang garang ?
  • Muka cun lagi berseri, segak , gaya ,kacak macam Zul Arifin ?
So kalau korang ambil beberapa situasi di atas tuh, korang tentu faham, macam mana nak buat ayat power nak jual vivix shaklee ini. Hmmm, takpa, boleh je tengok atau skodeng mamat yang tere jual vivix. 

Mana Nak Belajar Buat Ayat Power ?

Oklah, aku takdalah pandai sangat buat ayat power, tapi aku suka share je, share dari hati ke hati, itulah, sukar juga nak ikhlaskan hati, lagipun produk shaklee ini falsafah dia ialah  BERKONGSI,bukan PROMOSI jadi kalau nak jual vivix ini, rajin-rajinlah berkongsi, ok, bye, takleh banyak banyak cerita ini, bulan puasa.

2 comments on “Ayat Power Promosi Vivix ShakleeAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge