Bagaimana ESP Shaklee Boleh Kuruskan Badan ?

Ramai dok kecoh sekarang ni, ESP Shaklee habis, hahaha, memang laku betul, dalam group facebook kami, semua orang dok tanya, “Hang ada lebih ? Bak mai aku satu ” . Satu penangan yang tak boleh belah ialah, Shaklee Independedt Distributor (SID) makin ramai, group JUTAWAN dah makin berkembang, pastu semua orang dah mula kembali merindui Shaklee, lagi lagi hot macam ESP Shaklee. Hahaha, habis habis, silap silap ada yang tak jadi nak kahwin lain, sebab si satu dah mula pekena ESP. Hari ahad yang indah ini, jom kita tengok serba sedikit bagaimana ESP Shaklee boleh kuruskan badan anda !!!
kuruskan badan

SUMBER PROTEIN TERBAIK

ESP Shaklee adalah sumber terbaik Non GMO Soya terbaik yang boleh anda dapati. Dengan membekalkan sumber protein serta 9 sumber asid amino yang penting yang diperlukan badan anda. Hahaa, kiranya protein ni penting, untuk memelihara serta membina otot supaya dapat meningkatkan metabolisme badan serta mampu membakar lemak. Pembinaan otot sebelum ni amat penting, kerana OTOT memang cara terbaik untuk kita membakar lemak, dan jika tidak mengambil protein yang cukup, otot akan menggeleber, lembik, dan berlakulah diet YOYO yang hanya memakan jisim otot sahaja, dan bukannya lemak yang terkumpul di dalam badan.

MEAL REPLACEMENT

Sebagai makanan tambahan, anda juga boleh menukarkan sarapan pagi anda kepada Soy Protein perisa vanila ini. Kat US ada perisa lain, tapi kat Malaysia ni ada Vanila je, tapi dah sedap dah. Anda boleh campurkan dengan susu atau milo atau nak blend dengan kurma pun lagi bagus, lagi-lagi tengah puasa ni. ESP ni kandungan kalorinya tinggi, dan bagus untuk membuatkan anda tidak berasa lapar. Oklah tu, dari anda melantak nasi lemak atau roti canai di waktu pagi, anda boleh tukarkan kepada kuih muih dan roti campur sekali dengan ESP, pergh memang sedap. Kalau puasa, boleh je ambil ESP campur jugak dengan Cinch Shake shaklee.

MANFAAT LAIN

ESP ni, selain itu, banyak manfaat nya, kalau korang baca blog kak cerry, mamafaiz, celikvitamin, dan lyna noh, hooo, semua kata, macam-macamlah lagi, hooo, memang best ESP ni. Yang seronoknya, korang ambil sedikit buat masker pun boleh, lagi lagi nak raya ni, tentulah nak cun supaya album raya nanti nak gambar lawa dan bersemangat nak kerja jadi pengacara dalam nak buat VLOG sendiri. Hahaha, lagi jugak ada yang kata dapat EXTRA lagi, badan jadi cun, mantap, gebu, hooo.

0 comments on “Bagaimana ESP Shaklee Boleh Kuruskan Badan ?Add yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge