Bagaimana Nak Tarik Orang Join MLM ?

sekali ada juga yang masih mencari bagaimana nak tarik orang join MLM, adui, nampak sangat desperate nak cari orang, macam aku jugak. oklah, takpa. Aku pun ada juga idea idea nak share dengan korang pasal nak tarik orang join MLM, tapi sebenarnya yang ni idea yang biasa orang lain buatlah, tak perlu risau, idea ini nak ikut boleh taknak ikut pun boleh, janji korang bahagia dan tak susahkan orang
teknik tipu mangsa MLM

Tabur DUIT

Cara dulu nak ajak orang join business ialah tabur duit, tunjuk duit, rasanya zaman ni dulu, member gua pun pernah buat, hooo, banyak gila duit diorang, sanggup keluarkan duit banyak-banyak tabur duit, tunjuk duit dan macam-macam lagi. Hooo, ini memang laku punya business, tapi last last apa pun tak boleh, tabur milo jelah atas cawan !!!

Tunjuk Kereta Company

Hooo, sebenarnya trend tunjuk kereta sendiri orang tak sukadah, paling gempak setakat ialah tunjuk kereta company. Itu lagi best, senang je, ramai je boleh tunjuk, aku nak tunjuk kereta bos aku pun boleh, takda susah pun, lepas kata business ni terbaik dan sebagainya !!!

Janji MANIS

Yang paling tak boleh belah, memang aku rasa member aku pandai buat janji manis, adui, banyak kali terkena, ini semua janji MANIS, sebab masa tu buat appointment kat kedai grand grand, mamak tak mainlah, lepas tu minum air manis, makan cokelat, last last tak untung, adui, rugi siut. Mungkin masa tu aku dilabel malas dan tak pandai cari orang !!!

MLM Haram Jadah

Jadi bila nak buat taktik macam tuh, jadilah budaya MLM dulu dulu, yang ni aku sempat tulis dalam blog rumah mesra ceria semalam, sebelum berhempas pulas nak tengok bola pagi tadi. Oklah, takpa, Allah dah pilih kami lalui jalan sukar, tiada penyesalan, malah pengalaman tu berguna, sebab ada juga benda bagus yang kitorang belajar dari pengalaman lepas, oklah, lepas ni aku share pulak cara baik nak join MLM. yang ni macam biasa, terus refer kat blog RMC, lagi banyak info kat sana, dan ianya percuma. kalau join kelas tuh maybe kena bayar sikit. 

0 comments on “Bagaimana Nak Tarik Orang Join MLM ?Add yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge