Bangkit Semula Dengan Ilmu Makrifat

Bangkit Semula Dengan Ilmu Makrifat

AKU BOLEH BANGKIT KEMBALI !!!

Itulah yang abam joe nampak pada cucu shaklee abam joe nih. Harini dia datang semata mata nak ambil stok je.

Tapi kau tahulah kan, dia datang time nak senja, so dia akan solat dulu dan ajak dia minum cinch tea.

Tapiii

Abam joe tak nak dia balik dengan tangan kosong. Tak pasal pasal dia kena mengadap coaching macam mana nak bangkit kembali menjadi orang yang hebat.

Korang tahu apa yang abam joe ajar ? Tak ajar pun ilmu blog, instagram, youtube, koko, video, dan macam macam lagi. Bukan ilmu marketing yang abam joe ajar. Tapi ilmu

MAKRIFAT

Ilmu yang downline kita tak nampak. Dia nampak dasar pelan marketing shaklee je, tapi setiap nombor tuh dia tak faham

Tugas kita yang kena buka mata dasar tuh. Kita kena buka setiap nombor yang ada dalam plan marketing tuh.

Lepas tuh juga abam joe ajar juga ilmu KERIS SIAMANG TUNGGAL, barulah dia faham. Dan lepas tuh kami terus betulkan balik setiap fahaman salah beliau tentang business shaklee sebelum nih.

Masa dia naik kereta nak balik, abam joe dapat rasakan dia seperti ada tenaga baru untuk bangkit kembali, dengan ilmu jurus 7 gunung bunga raya .

Abam joe kena ajar ilmu MAKRIFAT nih, sebab abam joe tahu, ramai yang dah mati, putus harapan dengan biz nih. Masa senang je nak buat, tapi masa ada problem terus rasa giveup dan tak nak buat, terus rasa jiwa ni mati, terus rasa takde harapan.

tapi ilmu MAKRIFAT UPLINE kita yang boleh hidupkan kembali jiwa mati kita.

Ini bukan ilmu buat sales, tapi ilmu SINAR MATA X yang boleh membuatkan kita nampak apa maksud disebalik nombor nombor yang ada di pelan marketing shaklee

Semoga sukses cna, bakal leader #projekdds yang akan ke KOREA tahun depan.

yang hensem lagi kacak,

JOE LABU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge