Beg Laptop Seorang Bloggers

Beg Laptop Seorang Bloggers

Cabaran ke 5 diteruskan dengan tajuk Apa yang ada dalam bag anda. Hahahha kaum lelaki memang takda beg tangan, tapi takpalah, janji bag laptop ada. Hahahaha, kalau tgk gambar pun korang tgk memang  mengerikan. Hahaha.
1. Laptop- bloggers kena ada laptop, kalau nak cool semua orang pakai macbook, gua laptop cap acer, member gua siap bawak desktop dlm beg dia.
2. Charger laptop – kalai kehabisan batery, mesti ada power backup cucuk di library masjid kedai dan rumah mak mertua
3. Mouse – penting untuk buat design, senang lah skt nak edit gambar siti saleha buat poster iklan
4. Pendrive- nak simpan data kecil senang nak transfer nota nota produk kesihatan.
5. USB hub- usb hub penting untuk sambung banyak banyak device hahaha. Boleh pening laptop kalau bangak sangat.
6. Extension cable – mudah nak charge hp dan camera semua.
7. External hard disk – hooo yang ni ada lima biji, bolehlah simpan movie dan sebagainya, termasuklah lagu lagu pujaan sirap
8. Charger HP – untuk charge hp samsung mega yang setahun beli.
9. Galaxy tab- barang ni baru masuk dalam beg, anak anak biasalah nak main
10. Charger galaxy tab- hahahha kalau takda charger mengamuk, bukan anak mengamuk, mak dia mengamuk sebab asyik hp mama hahahha.
11. Cables – macam macam cables ada hahaha cable ayam, kambing , ikan dan dugong.
12. Tisu laptop- guna untuk cuci laptop yang berhabuk sebab tak update blog. Hahaha.

Faiz Saaid

Seorang yang kacak berambut kerinting yang suka menulis idea merapu. Kalau ada cerita, semua cerita dia nak ulas dengan pandangan mata beliau yang sepet

This Post Has 6 Comments

    1. Hehehe memang gile campak mcm tu semata nak bikin entry ni

  1. wayar berselirat sma mcm rambut dia yg berselirat juak…ada keserasian disitu…hahaha

    1. Berselirat tu berkat, Allah bagi rambut mcm ni, syukur

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu