Beli Rumah Area Seksyen 7 Shah Alam

Beli Rumah Area Seksyen 7 Shah Alam

Hari ini kami meneruskan perjuangan mencari rumah di Area Shah Alam. Macam biasa kawasan seksyen 7 ni makin lama makin mahal. Korang pun tahu Hospital Shah Alam akan mula beroperasi tahun depan. Kawasan bandar Shah Alam ni makin lama makin mahal. SO KORANG TGKLAH SENDIRI NANTI harga makin gila. 
seksyen 7 shah alam
Antara benda best kat sini ialah betul betul dalam tmn jauh dari jalan besar. Dekat pula dengan taman permainan dan surau. Best kalau tok wan dapat beli sini. SO mencari lagi adakah akan diteruskan ? Adakah ini rumah pilihan ? Harga paling rendah RM 570k, hoo murah ke tuu ?

Faiz Saaid

Seorang yang kacak berambut kerinting yang suka menulis idea merapu. Kalau ada cerita, semua cerita dia nak ulas dengan pandangan mata beliau yang sepet

This Post Has 2 Comments

  1. i got house for sale at seksyen 7 shah alam . 22 x 75 . only RM560,000
    call 0123880837 kenny

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu